bambi

Onsdag - en sväng till jobbet och ultraljud idag!
God morgon! Idag ska jag till jobbet igen (men bara för att träffa min vikarie), så jag steg upp tillsammans med Zack, sambo och sambos syster som har sovit här. Jag har mått lite illa nu på morgonen, så jag hoppas att det ska gå bra.

Zack ska vara på dagis en timme senare än vanligt idag eftersom jag ska till barnmorskan idag för akupunktur och ultraljud. Så därför lämnar jag honom idag lite senare. Annars är det alltid sambon som lämnar honom, så nu när sambon gick så blev Zack jätteledsen och ville följa med. Han verkade helt förtvivlad, ska han inte till dagis idag?? Sötnosen, skönt att han gillar dagis så mycket  :)

Så imorgon ska jag börja jobba på riktigt. Skönt att börja på en torsdag så att jag får en kort vecka och sen kan vila mig under helgen. Jag hoppas verkligen att det ska gå bra, vill inte hålla på och hatta fram och tillbaka...

Hoppas att ni alla får en fin onsdag!
#1 - Nina - "författaren"

Hoppas du får en bra dag och att illamåendet håller sig under kontroll

#2 - Förvirrade Morsan

hoppa allt går bra! och jag hoppas verkligen att du klarar av att jobba. jag vet ju själv hur jobbigt det är att bara gå hemma för att man mår illa... jag lyckades jobba 25% i två veckor i 7-8 månaden nånstans... annars var jag hemma i stort sett hela graviditeten. Inte kul! Så jag håller tummarna!