bambi

Recension: Santa's Rice Porridge


Under veckan så fick jag hem en av Lushs färska ansiktsmasker, nämligen den som finns bara under jul nu - Santa's Rice Porridge. En ask kostar 99 kronor och räcker nog 3-4 gånger.

Eftersom deras ansiktsmasker innehåller färska ingredienser så måste den förvaras i kylskåp och har en hållbarhets tid på 4 veckor. Just den här masken innehåller bland annat kakaosmör (för att göra huden mjuk), tranbär och färsk satsumas.


Det är första gången jag testar någon av Lushs ansiktsmasker. Första intrycket när jag öppnar asken är att det doftar ljuvligt! Men det är lite svårt att få det jämnt över ansiktet eftersom det är lite "grynigt".

Jag har ingen aning om hur länge masken ska sitta på, för det står ingenstans, så jag låter den sitta på ett tag (ca 15-20 minuter). Efter att jag har sköljt bort masken så känns huden väldigt mjuk och len (min hud brukar vara väldigt torr nu för tiden). Jag använder annars Dermalogicas ansiktsmasker, och jag tycker nog att huden känns lika mjuk och len efter denna mask (och denna kostar bara en bråkdel).

Det var en avkopplande känsla också att sätta på sig en sval ansiktsmask (eftersom den kommer från kylskåpet) och jag älskade doften. Tusen tack till Lush som sponsrade mig med denna ansiktsmask!
#1 - anna

sv: står det någonstans i mitt inlägg att det är den första boken? den första innehåller ju dock bara en samling intervjuer och recensioner och sånt där. den här nya är ju en som har följt kent i femton år, helt annorlunda.

#2 - Mia

Köpte en sådan för något år sedan, inte samma variant som du dock. Den upplevde jag också som grynig och svår att applicera vilket jag tyckte var en nackdel. I övrigt gillade jag den massor! Lushprodukterna är underbara :)