bambi

Shoppingtestet
Nu är jag hemma igen från att ha testat att gå runt i city ett tag. Det gick ju så där..

 
Odd Molly avdelningen inne på Åhlens City


Åkte hemifrån runt kl.10 och gick runt inne på Åhlens City, provade två plagg och skulle sen gå vidare till H&M. Men redan där så kom det ett väldigt starkt illamående. Runt kl. 11 så ringde jag till sambon som jobbar i närheten för då mådde jag riktigt illa. Jag satt och vilade ca 15 minuter innan vi gick och åt lite lunch.

 

Jag fick inte i mig mycket av min ceasarsallad (som kostade 104 kronor, det är ju vansinnigt dyrt att luncha inne i city!). Men det lilla jag fick i mig hjälpte, även att sitta och ta det lugnt var bra. Så nu mår jag okej igen.

Men jag är lite orolig för hur det ska gå att börja jobba igen efter det att jag mådde så illa efter en kort stunds shopping. Som lärare så står man upp stora delar av dagen och springer runt en hel del. Det blir att springa till kopiatorn, hämta papper och böcker, osv. Så jag vet inte hur det ska gå... men jag ska försöka!

Det blev i allafall ett plagg till mig och ett till plutten, jag visar er dom sen!
#1 - Sophie

Det var jag som skrev att nya looken inte såg bra ut för mig i firefox... Tydligen låg din gamla layout kvar i webbläsarens cacheminne, när jag rensade cachen så fick jag upp den nya sida. Jättefint blev det! :-)

#2 - Bina - everydaymolly

Åh nu har de fräschat upp och hängt om plaggen efter helgen! Jag tittade på den där full emb tanken men kan inte förmå mig att betala fullpris för något från sommaren. Skall bli skoj att se vad du shoppade! Vad fint det blivit härinne!



KRAM

#3 - Anna

Tycker att du är duktig som försöker, kanske kan du inte jobba heltid,kan du inte då jobba lite?

Kan vara skönt att komma hemifrån lite.

Tycker att din nya design är fin och passar dig =)

Vila dig nu resten av dagen =)

#4 - Elin

synd att det inte gick bättre för dig ute. hoppas du slipper illamåendet snart och att det kommer gå bra att börja jobba. säger som anna, du kanske kan jobba deltid ett tag?

#5 - Nina ♡

usch är du inte bra än? stackare..

#6 - Regina ros

Molly-avdelningen på Åhlens såg ju helt underbar ut om man jämför med utbudet här i Umeå som är väldigt litet. Salladen såg riktigt god och lyxig ut. Hoppas verkligen att du får må ännu bättre framöver. Det är en underbar tid som man borde få njuta av. Fint med den nya looken på bloggen förresten!