bambi

Söndag

Idag var jag tvungen att skicka iväg sambon till apoteket för andra gången med en fullmakt för att hämta ut min medicin. Första gången var första gången medicinen skulle hämtas ut och jag mådde som värst. Idag känner jag också att jag inte klarar av att gå ut! Fick nog för lite mat i magen igår och idag har det inte heller blivit mycket. Men! Jag har nog gått upp ett kilo nu! Det är bra, att jag äntligen i vecka 16 börjar gå upp i vikt!

Fast som jag har skrivit förut så har jag extremt lätt för att gå upp i vikt, så ett enda kilo under 16 veckor är ju ingenting för mig! Jag gick ju upp 25 kilo (minst, slutade väga mig där vid +25 kilo) förra graviditeten, så det skulle innebär ca 1 kilos viktuppgång i veckan nu resten av graviditeten om jag ska gå upp lika mycket denna gång.


Svårt att fatta att det redan är november! Jag har typ legat instängd i vår lägenhet sen mitten av september! Dom enda utflykterna jag har gjort har varit till dagis och till barnmorskan/läkaren. Denna vecka så ska jag även försöka ta mig till tandläkaren som jag har en tid hos. Måste verkligen ta mig dit, för jag tror inte att mina tänder mår så bra efter 2 månaders illamående!

Nu ska jag vila lite till framför tv:n. Ha en trevlig söndagkväll!

#1 - Missie- The One

Heej! Kollar in din blogg och passar på att önska dig en trevlig vecka! :)



(Lägg gärna till min blogg på bloglovin, om du använder dig av de, vill du så gör jag gärna desamma)

#2 - Nina ♡

usch stackare! tycker synd om dig, men samtidigt sotis på att du är gravid :P men ja hoppas att ditt illamående lägger sig mer å mer nu. så att du får njuta av din graviditet som du vill. träffa dina vänner och få en "normal" vardag!



jaa blir kalas i slutet av denna månad. kommer bli super skoj! längtar!..



kul att höra ifrån dig.. kramkram