bambi

Tänk om vi redan har fått den?
Usch, har inte alls mått bra idag. Har legat och sovit en massa. Zack är på jättedåligt humör och hans näsa rinner en massa. Vi kanske har hunnit få influensan ändå? Undrar vad som händer om man får influensan samtidigt som man har tagit vaccinationen mot den? Hmm...
#1 - Therese - Eira min ögonsten - Tävling i bloggen

Vad jobbigt att ni börjar bli krassliga.. Men jag tror att du känner dig så pga sprutan, jag kännde mig jättedålig i 2 dagar.

Och zack kanske bara börjar bli lite förkyld.



Men om det nu skulle va svinis så gör det inget att man vaccinerat sig samtidigt. Frågade när jag tog sprutan för jag känner folk som TROR dom haft sig men vill vaccinera sig endå ifall det inte var det.. Och det var helt ok..

#2 - Mollymus - bloggar från Uppsala

Heejj :D:D

Hur är det med dig?

Haft en bra dag?

Många kramisar!!! ;>

#3 - C

Händer ingenting, vad jag vet.. men det är säkert bara biverkningar av sprutan. Jag fick en hel del symtom som om jag vore sjuk i en hel vecka efteråt....

#4 - cecilia

Vaccinet mot svininfluensan är ju inget nytt vaccin och heller ingenting som är skadligt. Det är samma vaccin som man får mot vanliga influensor. Den är bara modifierad nu så den passar den nya virus stammen.



Att ta sprutan trots att man haft sjukdomen är helt ofarligt och om eftersom du precis vaccinerat dig och därmed har vaccinet i kroppen kan inte influensan bryta ut hos dig och du kan heller inte smitta.

Däremot så är en av biverkningarna (för vanlig och ofarlig för att informera om) vanliga förkylningssymptom inklusive snuva.



Imponerad av min oerhörda kunskap om detta ämne? haha som usk:a är man ju påläst och får lite "inside information" trots att man är mammaledig ;p



Jag tror ni kommer må alldeles utmärkt hela familjen om bara nån dag eller två.

Ha det bäst och kika gärna in hos mig om du får långtråkigt någon gång^^



Kram

#5 - Jacks mamma

Rinnande näsa är inte egentligen heller ett tecken på svininfluensan, så du vet ;)

#6 - Linda

Usch, inget roligt att må så. Krya på er!! kram Något bättre idag eller fortfarande krassliga?

#7 - Linn

sprutan "gäller/fungerar" inte förens 3 veckor efter du vaccinerat dig har jag hört, och du kan vara smittad 1-3 dagar innan du blir sjuk + att om du blir sjuk smittar du dagen innan du blir sjuk! influensan ökar hastigt nu, i min lillebrors skola är mer än 150 elever sjuka av antagligen svininfluensan!

#8 - Nina ♡

Krya på er!!!



(går "vanlig" influensa nu oxå)

#9 - Emma

Ja, tänk att den tanken har slagit mig med, min man och Lija var superdupersjuka för några veckor sedan så det är ju inte omöjligt..

Trevlig helg!