bambi

Traderi tradera

Har lagt upp en massa fina saker på Tradera. En del av Zacks gamla kläder som han knappt har använt så då kommer dom nog inte bli använda av nästa bebis (oavsett kön) heller. Det är lite synd för dressen från Villervalla var jag verkligen jättekär i, men den blev aldrig använd...

Sen har jag lagt upp några Mollysar, bland annat den fina isblåa ullkoftan från Vive La Difference kollektionen. Flera läsare har frågat mig om jag inte ville sälja den, men jag har alltid sagt nej... men nu så har den inte använts på så länge och kommer nog inte bli det heller... så nu är det nog dags att sälja den. Den är verkligen superfin så det är synd att den bara blir hängandes i garderoben.

Alla mina Traderaauktioner hittar ni här.
#1 - Sofie

Säljer du den klänningen du fick att recensera för ett tag sedan???

#2 - ♥ ♥ ♥ bambi - gravid igen! ♥ ♥ ♥

Sofie: Ja?? Varför är det så konstigt? Jag säljer även kläder som jag själv har köpt...?

#3 - Sofie

Nä, förlåt jag menade inte så. Tyckte bara du var så fin i den och det är en jättefin klänning :-) Hade lagt ett bud direkt om det varit min storlek.

#4 - ♥ ♥ ♥ bambi - gravid igen! ♥ ♥ ♥

Sofie: Det var ett svårt val, men jag har så många klänningar som jag aldrig använder och så tänkte jag att NU är nog bästa tiden att sälja den eftersom den är aktuell just nu. Sen så kommer den i nya färger och är kanske inte lika eftertraktad.

#5 - Penny

Tradera är rent beroendeframkallande =)



Jag både säljer och köper där. Kanon bra sida.