bambi

Varning! Läs inte detta om du har ormfobi!
Sambons jobbarkompis berättade en sån läskig historia så jag känner att jag vill dela med mig av den.

Hennes kompis har en boaorm. Boaormen är som en hund eller katt och är lös i lägenheten. Ibland så sover den till och med i kompisens säng.

En morgon så vaknar kompisen upp och ser att boaormen ligger raklång bredvid den. Jätteskumt, det hade aldrig hänt förut! Så kompisen ringer vetrinären av oro att något är fel på boaormen. Vetrinären frågar:
- Har du stängt dörren mellan dig och ormen?
- Ja...
- Bra, för jag tror att ormen planerar att äta upp dig och den höll nog på och mätte dig för att se om den skulle klara av det.

Läskigt, va? Att ens älskade husdjur skulle agera på instinkter och kanske äta upp en... bäst att stänga ute Hera ikväll...  ;)
#1 - Petra

Liknande historia har jag också hört men i det fallet så ville ormen inte äta på ett bra tag. Efter det (och att ormen legat raklång i sängen) så gick ägaren till veterinären som sa "Gör dig av med den genast".



Börjar undra hur sann storyn är... ;-)



#2 - Nina

FY F*******N. Jag HAR ormfobi, eller åtminstonde stark rädsla, men var tvungen att läsa ändå. Vidrigt att ha en sån i sitt hem. V I D R I G T ! ! !

#3 - Amanda

Hej!



Som tur är kan jag göra dig och andra ormfobiker lugn genom att bekräfta att det här bara är en helt vanlig skröna/urban legend.



I de fall då en historia låter lite för spännande så är det oftast så. En enkel googling brukar avslöja saken på några sekunder. :)



Se exempelvis denna länk:



http://otherecord.blogspot.com/2008/05/boaormen.html



och denna sökning:



http://www.google.se/search?hl=sv&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Asv-SE%3Aofficial&hs=YeJ&q=boaorm+rakl%C3%A5ng&btnG=S%C3%B6k&meta=&aq=f&oq=



Tack för en underhållande blogg och grattis till tillökningen!

#4 - Sara

Sitter och kikar På spaning med Bridget Jones nu på trean, och det slog mig precis hur otroligt lik henne du är!! : ) ..



Härligt och läsa att du börjar må bättre nu,

önskar dig all lycka med graviditeten!



Kram.

#5 - Claire

exakt samma historia berättade en för mig!

#6 - Sara

Nämen fy vilken läskig historia! Det går rysningar längs ryggraden på mig!



Förresten måste bara säg att ÅH vad fin din blogg blev med de nya förändringarna! Super!



Kram, Sara

#7 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Rolig skröna! :-) Men så fin din blogg har blivit, verkligen!! Skönt också att du verkar må så mycket bättre!

#8 - lady dahmer

sen vill jag påpeka att en boa inte kan äta upp en vuxen människa.

#9 - Lina

Denna historia har jag också hört tidigare. Men det var nog innan sommaren, sen berättades den även på radion nu i somras.



Men läskig är den! (om den nu är sann)...

#10 - Anna

Fy så läskigt!!!



Säger ju det ORMAR är äckliga/oberäkneliga/vidriga djur!!!

#11 - Freedomtravel

Jag är ganska ormrädd, men kunde ju inte låta bli att läsa ändå... Det här kanske är en vandringsstory, vad vet jag, men huh usch...

När vi skulle åka till Vietnam läste jag innan i guideboken hur man skulle göra om man blev ormbiten. Då stod det att man, efter att man blivit biten, skulle döda ormen och ta med den till sjukhuset så att de skulle veta vilken sort det var och vilket motgift man behövde... Även om jag läst på innan så kan jag säga att jag inte kände mig heeelt beredd...

#12 - jossan

hehe, hörde samma historia för över 1 år sen, fast det var min kompis kompis orm då såklart.. jag trodde det var sant :)