bambi

Vecka 18 - nu och då

Jag kollade igenom gamla bloggen och hittade bilder från förra graviditeten, då jag var i exakt samma vecka som nu. Jag plockade fram exakt samma kläder som jag hade på mig då och jämförde... lite skillnad är det i allafall.


Mammajeans från H&M, tee och kofta från Odd Molly

 

Förra graviditeten så hade jag gått upp 14 kg i vecka 27, hade inte skrivit något om vikt innan det. Men denna gång i vecka 18 så har jag nog gått upp 1½-2 kg, men jag har ju fått lite mage i allafall (sen så brukar dom där mammajeansen framhäva magen rätt mycket).

Men man brukar gå upp snabbare och mer andra graviditeten sägs det, det verkar inte stämma in på mig. Men så mådde jag inte alls så här illa förra gången...

#1 - Jenny ♥

Kul att ha bilder sparat i vecka till vecka, tyvärr fotade jag inte så mycket när jag var gravid med Astrid, gick ju upp så otroligt mycket så jag flydde allt vad kameror hette då ;)



Hoppas du har en riktigt härlig lördagkväll med familjen! Kram Jenny

#2 - Nina

Va lustigt att se korten så och att det är år emellan tagningarna.

#3 - Tina

Att man blir större andra gången stämde ej på mig heller.... 1:a gången var jag störst. :)

Härligt med en liten mage i alla fall.

#4 - Ina

Det är ju inte så konstigt att du inte gått upp så mycket denna graviditeten med tanke på att du mått så illa. Lite mage har du allt fått :-) visst är det mysigt med bebismagen!? Jag älskade mina magar båda graviditeterna. Jag hoppas du8 snart kan njuta av din!!

Kram Ina

#5 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Jag gick upp allra mest under min första graviditet, sen har det blivit mindre och mindre. Dels tror jag att det beror på att jag mått sämre för varje graviditet, men också för att jag vägde betydligt mindre när jag blev gravid första gången jämfört med andra och tredje. bebismagen kom dock betydligt snabbare med graviditet nummer två (som var tätt inpå första). Tredje graviditeten var fem år efter den andra, så då kom magen mer smygandes igen.



Din bebismage ser betydligt större ut under förra graviditeten, men det kanske också beror på den totala viktuppgången. Nästan så man undrar om du skrivit rätt under korten..:-) Men jag tycker inte att resten av dig ser större/mindre ut på någon av bilderna. Kul att kunna jämföra!

#6 - Rövarmamman♥

KUL att du visar då o nu bilder på magen!:) önskar dig en skön kväll!Kram

#7 - Jenny

Hej tjejen!



Kom på att jag är jätte nyfiken hur ni planerar med att göra med vagn när nya bebban kommer i och med att våra små och nya bebisar kommer ha lika långt imellan. Kommer ni köpa syskonvagn?



Hoppas du har en härlig söndagkväll! Kram Jenny

#8 - Fru Evelina

hihi vilken kul ide att fota i samma vecka, i samma kläder!

hoppas du får må bra i framöver, illamåendet är INTE kul!



kram

#9 - Tove

Jag gick också upp långsammare under andra och det blev även mindre totalt. 12 kg första och 9 under andra.



Kör hårt, det är skönt att inte gå upp så mkt! :)