bambi

Vecka 47 - #131 Doily blouse


Denna veckas Odd Molly kommer från vinterkollektionen och heter Doily blouse. Den är i 100% bomull och finns i dom tre färgerna powder, royal och chocolate.


Hela blusen känns väldigt välarbetad eftersom den är veckad emellan mesh-tyget. Den har även en fin virkad spets runtom alla kanter. Den är dyr, kostar 1899 kronor, men det känns som att den är så välgjord och användbar att den är värd pengarna.

Den är normal i storleken. Jag köpte min i min vanliga storlek 2 och tycker att den sitter bra överallt. Den kan även användas oknäppt som en tunnare kofta under sommaren, därför tycker jag inte att denna blus känns som en "vinterblus" även fast den kommer nu under vinterkollektionen.

Jag tycker även att den ger en illusion av en smalare siluett. Den är extrem användbar och kan användas som vardagsblus eller kläs upp med kjol/klänning. Jag har ett vanligt pointelle linne under (för man måste ha något under), men har även provat den med ett spoiler linne under och det var också jättefint.



Har du en Doily blouse? Vilken färg? Hur tycker du att den är i storleken? Hur använder du din Doily blouse och vad matchar du helst den med?

#1 - Juristen

Blusen finns även i färgen chalk.

#2 - Maria

Jag har en Doily, i chalk. Jag tycker den är underbar, och söker med ljus o lykta efter en i royal!