bambi

Vecka 49 - #481 Voile s/s blouse

Denna veckas Odd Molly är från årets vinterkollektion och heter Voile s/s blouse. Den är i 100% bomulls voile och finns i färgerna chalk, lite grey och dark red.


Jag köpte denna blus för två år sen, alltså från vinterkollektionen 2007 som hette Hands of a lover. Men då hette blusen Fleur de lys smock embr s/s blouse. Konstigt att dom har ändrat namnet, tyckte dom att det var för långt?


Voile s/s blouse känns som en väldigt julig blus med dom fina detaljerna, så som broderier, smock, små rosor och knytband i nacken.

Blusen är rätt så kort och vid, så jag hade alltid ett långt linne under min (jag har alltså inte kvar min blus, utan har sålt den). Jag tyckte att den var lite stor i storleken då den var så vid, så jag hade den i storlek 1 (istället för min vanliga storlek 2, men så var jag lite smalare för 2 år sen).

Jag ångrar ibland att jag sålde min, för den var ju väldigt söt. Den användes mycket till vardags och var väldigt snygg under en kofta.

 Har du en Voile s/s blouse? Vad tycker du om den? Hur matchar du den? Hur tycker du att den är i storlek? Använder du den till vardags eller fest?

#1 - Mollie

Jag älskar blusen. Har en i grått som jag köpt i år. Jag har den till vardags. Kram

#2 - Äwiis

hej : )

är du ett odd molly fan?

mkt söta kläder faktist : )

#3 - "ölandstokan"

Jag har en chalk o en röd i min vanliga storlek (2) o använder dom som vardagsblusar. Tycker dom är enkla o söta, passar perfekt under någon mysig kofta. Just nu har jag min i chalk på mig o lady first cardigan i rose över samt bruna jeans till.

Vad fin din blogg har blivit!! Du är superduktig!



Mvh Annelie

#4 - Malin

Jag har den i färgen Chalk som jag köpt nyligen, Älskar den! SÅ söt med röda små detaljer och broderier. Använder den til lvardags på jobbet med en kofta/kavaj... Byxa eller kjol tillspelar ingen roll. Tycker absolut inte den är kort! Men dock rätt vid../Malin

#5 - Anonym

hej. Jag har den i rött och älskar den , har en svart lång kofta till. Men det blir ofta på helgerna som jag använder den eftersom den är ny.