bambi

Allt man ska tänka på...

Har mått rätt illa idag, har knappt kunnat ätit nåt... så jag har mestadels legat och vilat.

Jag har fått en del mail och kommentarer som jag SKA svara på... men har inte orkat. Ska försöka ta tag i det imorgon!

Skönt att höra att det kanske inte var så farligt med rostbiffen ändå... sen kom jag på en till sak som jag har slarvat med, nämligen att skölja frukt. Har för mig att jag har läst att man ska vara extra noga med det när man är gravid. Men så här är det, sambon brukar få en inköpslista av mig och så går han och handlar det jag kanske kommer kunna äta. Jag har varit rätt så sugen på plommon, så han köpte en sån där korg med plommon och ställde bredvid sängen så att jag kunde ligga och gnaga på dom. Inte orkar jag gå upp och sköja dom! Men jag ska försöka komma ihåg att be sambon skölja av dom...

Det är jobbigt med alla grejer man ska tänka på när man är gravid... man blir så nervös och stressad av det. Jag tror nästan att det är farligare...

Hittade detta hos Linda. En australiensk manlig läkare ska testa att genomgå en förlossning, genom elektroniska impulser så ska det efterlikna en riktig förlossning... Se själva hur länge han klarade sig:

#1 - Jenny

Hoppas du mår lite bättre snart o får tillbaka energin :) Min energi har precis kommit tillbaka, sååå skönt!



Ha en fin kväll! Kram Jenny

#2 - NIna

Det var starkt av honom att stå ut så länge ändå, han som hade ett val. Bra karl!

#3 - Lizen

Hej!



Angående vad man stoppar i sig; Jag tror stenhårt på att man ska vad man vill och kan - oavsett om det är rostbiff eller osköljda plommon eller vad det vara månde. Jag har fött 5 barn där ingen graviditet varit den andra lik. Mitt råd: Ät vad du vill och stressa inte upp dig. Att stressa upp sig över man får/ska äta kan aldrig vara bra.

#4 - Ina

Jag minns också ångesten över vad man fick och inte fick äta då man var gravid. jag var ganska strikt med det men frågan är hur noggrann man behöver vara egentligen. Visst fisk med miljögifter ska man inte äta men det ska man inte äta några mängder av annars heller. jag tror man ska ta det med ro och skulle man råka få i sig något man inte bör så är det säkert ingen fara alls.

Måste säga att jag var mycket road av filmsnutten, underbart att se!! Har många gånger funderat på hur Peter och andra män skulle upplevt en förlossning och dess smärtor... Om jag ska vara ärlig så tror jag många inte hade fixat det... Intressant att se dock!!

Hoppas du mår bättre snart!!

Kram Ina

#5 - Joanna

Jättekul och intressant klipp! Ska lägga upp länken på min blogg också =)



Hoppas stressen lägger sig snart och att du kan njuta av din graviditet. (Fastän jag är bomsäker på att jag kommer att vara minst lika stressad om jag bli gravid. Nej NEJ!!! jag menar "när jag blir gravid"...denna pessimism hemsöker mig...)



#6 - Fru Evelina

haha guuud vilken rolig filmsnutt!



hoppas du mår bättre snart! skölja frukt är såklart också viktigt men inte livsfarligt att glömma ;-). jag har också slarvat med det kan jag lova!