bambi

Dagens post...
Ja, ungefär så spännande är mitt liv just nu. Jag sitter och väntar på posten om dagarna... men ibland trillar det ner några riktiga godbitar:

Jag har inte fått något beslut från försäkringskassan... men idag så fick jag hem ett brev om utbetalning. Så det verkar som om försäkringskassan godkänner min sjukskrivning. Ett orosmoment mindre... skönt det! Man vet ju aldrig med försäkringskassan...

Sen så fick jag en kallelse till Folktandvården också. Jag brukar alltid skryta med att jag har aldrig haft hål i mina tänder. Vette tusan om jag kommer kunna fortsätta och skryta om det. Vissa dagar har jag inte orkat borsta tänderna (som igår) och vad jag vet så är det inte direkt bra för tänderna att spy en massa....


Jag och sambon fick varsitt tjockt kuvert från Statistiska Centralbyrån. Usch, det är aldrig roligt att få post från dom. Det känns som ett jobb att fylla i dom där häftena. Sen om man inte skyndar sig så skickar dom påminnelse efter påminnelse och trakasserar en ända tills man svarar....

En kompis till mig blev lite nojjig över att det fanns en sifferkod på det man skulle svara på, så han klippte bort sifferkoden innan han skickade in det (han tyckte inte att han var anonym i och med sifferkoden). Men då trodde ju dom att han inte hade svarat så dom skickade ju påminnelser och påminnelser... så det var ju inte så bra...

Ner trillade en trevligt (sponsrat) "paket" från Ecoloco (som egentligen är till Zack). Superskönt att det var tillräckligt platt att det gick ner i brevlådan och jag slapp gå och hämta ut det! Vad som är i paketet får ni se senare!

Egentligen inte dagens post, men förra veckan så hämtade jag ut ett (också sponsrat) paket från Bohemia Design. Innehållandes två små söta paket!! Vad som fanns i dessa får ni också se senare!
#1 - Tessan

f-kassan skickar aldrig ut beslut, man kan inte ens se det när man loggar in på Mina sidor. men EFTER att man fått pengar får man besked om att de trillat in iaf. alltid något ;)



MEN, de har som policy att alltid höra av sig inom en vecka efter att man skickat in sin sjukanmälan, om de tycker nåt är oklart. så hör man inget från dem är det oftast ok!

#3 - sofie

Åh, det är rätt att du som är "dålig" får skojiga paket på posten! :) Det är aldrig fel med små överraskningar - jag är nyfiken på vad som fanns inuti!

Säg mig, hur kommer det sig att du får sponsringar från företag? :) Man ser ibland på olika bloggar hur de fått sponsring men jag har aldrig fattat hur det går till.

Kram!

#4 - Plusresan

Wow, vilken trevlig brevbärare du måste ha. Sån trevlig post får jag nästan aldrig! =)



Ska bli spännande att få se vad som fanns i paketen.

Tänk om man kunde få fler paket här i livet. Det hade varit så himla mycket roligare!



Kramar

#5 - Plusresan

Wow, vilken trevlig brevbärare du måste ha. Sån trevlig post får jag nästan aldrig! =)



Ska bli spännande att få se vad som fanns i paketen.

Tänk om man kunde få fler paket här i livet. Det hade varit så himla mycket roligare!



Kramar

#6 - vigrx



I keep listening to the news speak about getting free online grant applications so I have been looking around for the best site to get one.