bambi

Fredag
Sambon kom hem igår med så fina rosor till mig. Så gulligt av honom. Det är faktiskt lite uppiggande med snittblommor hemma!

Jag funderar på att tända lite ljus idag. Det är ju så mörkt ute nu för tiden. Och nästa vecka är det redan höstlov! Tänk va tiden går fort!

Jag är sjukskriven nästa vecka också, sen vill jag inte vara sjukskriven nå mer. Det är så himla tråkigt att ligga hemma hela dagarna. Men samtidigt så går det ju inte att hålla lektioner om man mår illa. Inte roligt att stå framför en hel klass och bli blek i ansiktet och känna att man måte spy! Nej, det vill jag inte vara med om!

Ha en trevlig fredag allihopa!
#1 - MamsTrams

Omtänksam man du har. Jag önskar dig också en trevlig fredag och helg.

#2 - Josefine, Blåeld

Du är väl värd dessa blommor med tanke på att du har det så jobbigt just nu!

Vad gäller läkaren som sa det där om att "...du har att ta av" - så säger jag bara - vilken korkad kommentar!! Strunt i det, du är ju jättefin!



Många kramar - ha en bra dag och en skön helg!

#3 - sarah

Gulligt :) Hoppas att det är så bra som det kan med dig och att du får en bra helg:)

#4 - Sara

Jättefina blommor! Hoppas du kan börja jobba snart igen =)

#5 - Caroline

Åh så härligt med vackra rosor!

Nu kommer jag med en till fråga till dig som jag hoppas du kan besvara. Det är nämligen så att jag är sugen på en Odd Molly jacka från Vive la difference kollektionen och har sett att det finns en uppsjö av dessa jackor på Tradera. Men är dessa jackor fejk, vad tror du? Vänder mig till dig eftersom du är så kunnig när det gäller allt kring Odd Molly. Vänliga hälsningar Caroline

#6 - Amanda

Hej! Jag har lagt till dig i minlänklista på min sida. Hoppas det går bra:)



/Amanda

#7 - Bajsar man på förlossningen?

LIDER MED DIG!!! Jag vet precis vad du går igenom... jag kräktes IDIOTISKT 24/7 med min mellanpojke till 22:a veckan. Jag blev inlagd med dropp i 12:e veckan. Den första pojken var lite lättare, då kräktes jag inte varje dag men nästintill till v: 13 och den tredje pojken kräktes jag varje dag, flera gånger per dag till v. 14.



Nu är jag klar, inga fler barn!



När jag var som du mitt uppe i det hade jag svårt att se framåt, jag vill ta livet av mig vissa dagar.Det enda jag såg var våran fula jäkla soffa som till slut ville få mig att kräkas. Jag läste mycket om andra på familjeliv och hämtade kraft från illamående trådar!



Gud vad jag hoppas att du snart får må bättre igen! Det är då man kan börja njuta av sin bebis i magen, innan det hade jag svårt att göra det.



Kämpa på tjejen! Snaaart, är det över och som för mig. Här sitter jag med min 10 månaders sladdis och har nästan glömt hur det var!



KRAMAR I MASSOR!!