bambi

God dag!
Jo, visst blev gårdagen ganska okej. Det kanske hjälper med positivt tänkande? Sambon har extremt mycket på jobbet nu och kommer hem efter kl.20 på kvällarna. Så igår kväll så tänkte jag "ja, men jag har ju mått ganska bra idag, jag kanske ska vika ihop lite tvätt". Men det var inte så bra för sen låg jag och mådde jätteilla resten av kvällen.

Det är så handikappande att inte kunna göra enkla sysslor som att fixa med tvätten. Och precis när jag tycker att "nu mår jag ganska bra" så försöker jag göra något och då kommer det riktigt hemska illamåendet tillbaka.

Snart blir det en ny tävling här på bloggen och så har jag knåpat på "Veckans Odd Molly" i några dagar (det som förut tog en halvtimme eller nåt), så den ska läggas upp också.

Ha en trevlig onsdag!
#1 - Caroline

Hej Bambi!

Vill börja med att säga grattis och hoppas att du snart känner dig bättre!

Sen undrar jag om du vet ifall pre-spring 2010 kommer att visas på Odd Mollys hemsida innan den släpps i butik?

MVH Caroline

#2 - ♥ ♥ ♥ bambi - gravid igen! ♥ ♥ ♥

Caroline: Tack! :) Pre-spring kommer nog sannolikt inte visas på Odd Mollys hemsida innan den släpps. Dom brukar vänta med att visa hela vårkollektionen på en gång när den kommer... Men jag hoppas på att få "tillstånd" att få visa pre-spring plaggen här på bloggen innan!