bambi

Han sa mamma!!!!!


Jag är världens lyckligaste!
Jag är rätt så säker på att Zack sa "mamma" och menade "mamma". Han har ju sagt "mammamamam" förut så att det har låtit som att han har sagt "mamma", men det har inte verkat som att han har menat det. Men idag så!


Idag när jag hämtade honom på dagis och hade satt på honom hans overall och stövlar så ställde jag honom upp och han började gå mot dörren. Så jag gick till dörren för att vänta på honom där (bara ett par setg bort), men så ramlade han och landade på rumpan och sen ramlade över på mage och då utbrast han "mamma!" med ett litet gnäll efter. Jag fick tårar i ögonen, för det kändes så klart och tydligt att han sa och menade "mamma".

Så ända sen vi kom hem så har jag hållt på "Kan du säga mamma igen?" och "Säg mamma". Tjatat en massa på honom... men inte har jag fått ur honom "mamma" igen. Jag kanske misstog mig, han kanske inte sa "mamma" på riktigt?

#1 - Plusresan

Klart han sa "mamma" på riktigt! =)

Ta nu och njut av det här. Du ska nog se att han säger det snart igen!



Mysigt ;)

#2 - Plusresan

Klart han sa "mamma"! =)

Ta nu och njut av det här så ska du se att han säger "mamma" snart igen!



Mysigt ;)

#3 - Sandra

Det är en underbar känsla! Gud så roligt :-) . Måste muntra upp en dag av illamående ordentligt.

#4 - Förvirrade Morsan

klart han sa det och menade det=) denver så "lampa" för nån vecka sen, men det är stört omöjligt att få honom att säga det igen! men han förstår iallafall ordet ;D

#5 - cissi

härligt:) Nu kommer orden snart som ett rinnande vatten. Adam "snackar" för fullt. Hans ordförråd bara växer och växer. Helt fantastiskt att vara med om.



Mamma! Kum! = Mamma! Kom! :)



Kram

#6 - Vanilla

Vad mysigt! :-)

#7 - Fru Evelina

hihi klart han sa mamma =)!!

#8 - Nina ♡

Klart han sa mamma! sååå mysigt! :D