bambi

Hur man blir en stor-bloggare
Jag lyssnade på "Vakna med The Voice" imorse (det passar rätt så bra att lyssna på radio när man mår illa, man kan liksom ligga och blunda samtidigt) och då var Kenza där. Dom frågade henne om det hon skrev på bloggen var 100% sant och det var det. Dom berättade nämligen att alla andra stora bloggare som hade varit där hade berättat att mycket av deras bloggar var påhittat eller överdrivet. Är det så man ska göra för att bli en stor-bloggare? Ljuga och överdriva en massa?

Kul också att det bara är Kenza som har tillräckligt intressant liv som det är och ändå kan tjäna en massa pengar på bloggen.

Följer ni någon av dom stora bloggerskornas bloggar? Den enda som jag läser då och då är Englas och så har jag kikat in hos Stina-Lee en del nu när hon har fått bebis, men annars så håller jag mig mest till halvstora bloggar.  :)
#1 - Sara

jag läser Englas och även Stinas ibland. Prinsessans dagbok är ju ganska stor och den läser jag. men inga "fjortisbloggar" - Kenza, Kissie, Foki eller vad de nu heter =)

#2 - Nina

Nej jag är inget storbloggarfan jag.

Jag är fan av din ;-)

#3 - Sessan ☆

Tycker storbloggar gärna blir fåniga, tyvärr.



Läser ju självklart Josefines (Prinsessans dagbok), hon är ju min väninna & skriver så varierat.



Men storbloggarna i mode nischen är inte alls intressanta. Vill jag ha inspiration till garderoben, köper jag ett härligt magasin eller tar en sväng på stan & ser mig runt ;D



Men du, frestar lagom mycket med alla fina odd molly plagg på ett naturligt sätt!! Fortsätt med det.



Njut Dagen



#4 - Apan

Jag önskar att jag hade mer tid över för att läsa andras bloggar. Halkade in på din blogg av slump igår. Den verkar trevlig, här kommer jag fortsätta läsa.



#5 - Linda

Nä, storbloggarna lockar mig faktiskt inte alls. De blir lätt fåniga och överdrivna. Kanske roar 14-åringarna mest?! :-)

#6 - Natali

Faktiskt så måste jag läsa Kissie, Kenza,Dessie, Alex Shulman, Pernilla Wahlgren osv varje dag. Mest för att jag ör nyfiken.

#7 - Cecilia

Jag är rätt ny i bloggvärlden och det var faktiskt inte förrän ca 3 månader sen jag gjorde mitt första besök på storbloggarna. Lotten föll på Blondinbella, Foki och Kissie, men jag blev faktiskt besviken. Jag tyckte inte att de kändes hemtrevliga eller mysiga alls!



Jag gillar bloggar som är välkomnande så det känns som om man sitter i bloggarens vardagsrum när man läser. Då blir jag glad!

Jag tror faktiskt att det är en större utmaning att få till en sån hemma-atmosfär för starta en snygg blogg kan alla göra. Du har lyckats kanonbra med det Bambi!

Jag jobbar på att hitta hemkänslan på Barn Ombord, men som sagt, jag är nybörjare =)



Keep up the good work Bambi =)

#8 - jag

Åh, ett jättebra tips om du mår så illa att du inte kan läsa eller titta på tv är att lyssna på P3-dokumentär (om du inte redan gör det)! Sjukt intressanta program om svensk nutidshistoria; det finns hur många som helst på SR:s hemsida som man kan ladda ner till sin mp3. Jag brukar alltid lyssna när jag är ute och går eller åker tåg och buss, eftersom jag lätt blir åksjuk om jag läser.

Hoppas du mår bättre snart.

#9 - Linnea

Håller med dig fullständigt. Kollade nämligen också på den .