bambi

Kanske dags att testa nåt nytt mot illamåendet?


Kommer ni ihåg att en kompis var förbi med en stor smoothieflaska till mig förut? Nu har sambon hittat dom på ICA och köpt hem ett litet lager till mig  *glad*. Smoothie är lite lagom att dricka när man inte får i sig något annat och så är det lite mer mättande än t.ex. juice.

Jag har suttit och försökt äta lunch nu i en timme... och fått i mig ca hälften av matlådan (vilket i och för sig är bra!). Men nu ger jag upp. Jag funderar på att prata med min barnmorska om akupunktur mot illamåendet, nån som har testat det?
#1 - Agnieszka -2 barnsmamma

Jag fick akkunpunktur när jag mådde illa med Nova. Vet inte om det hjälpt eller om det var meningen att jag skulle sluta må illa just i den veckan jag fick det, men det är väl helt klart värt att pröva!



kram kram

#2 - Mia

Men snälla du så hemskt du verkar må! Så jobbigt det måste vara för dig... :/ Hoppas verkligen att du inom en snar framtid hittar något som lindrar, eller helt tar bort illamåendet! tröstande kram

#3 - Sara

tycker absolut du ska testa det!!



jag mådde väldigt illa under min graviditet och blir det likadant nästa gång så ska jag testa det!

#4 - Nina

Jag har behandlat med det å det har funkat i ca hälften av fallen så det är HELT KLART värt att prova. Jag har aldrig varit med om att det blivit sämre.



Lycka till!

#5 - Jennyli

Jag har just avslutat en 10 dagars akunpunkturkur. För mig så hjälpte det inte jättemycket mot själva illamåendet, men däremot så slutade jag kräkas!

Var helt uttorkad när jag kom in för första akupunkturtillfället, så blev lagd med både vätske och näringsdropp. Fick även en omgång dropp till på 10e dagen.



Jag är klart nöjd! (även om det är lite obehagligt när de sätter nålarna). Hade jag inte slutat kräkas så hade jag nog blivit kvar på sjukhuset.



Så testa det, absolut!!!

#6 - Jenny i Dalby(mamma till tre)

Jajamen! Både mot illamåendet och under förlossningarna. Den sista graviditeten mådde jag ju illa så fruktansvärt länge men kände alltid en lättnad efter akupunkturbehandlingarna. Om inte annat så var de väldigt avslappnande. Jag fick både långa behandlingar och korta "pickningar" vilket gav ganska olika typ av effekt. De korta pickningarna fick jag ett par dagar i veckan och det var så bra att bara "slinka in" hos BM och få det på några minuter mellan hennes övriga patienter. De längre behandlingarna gav mer långvarig effekt tycker jag, men som sagt, framförallt så blev jag riktigt avslappnad, och medan jag hade nålarna i så mådde jag faktiskt inte illa alls. En sådan lättnad att få en halvtimmes respit!



Alla gånger värt att prova! Är du mottaglig så kanske det fungerar bra för dig under förlossningen också. Lycka till!