bambi

Måndag

Hej allihopa. Har inte mått så bra under helgen så jag har inte ens orkat tänka på bloggen. Sambon och Zack åkte iväg och köpte en TV i lördags, så nu har även vi en platt-TV (fast bara i sovrummet).

Jag älskar att ha TV i sovrummet, sambon är inte lika förtjust, men nu kan jag verkligen bo i sängen. Vi skaffade en sån med inbyggd dvd-spelare, mycket praktiskt! Men jag tycker att det är så avkopplande att ligga i sängen med tv:n igång, somnar så lätt då. Annars så ligger jag och tänker så mycket så att jag knappt kan somna (tänker på allt som ska göras och oroar mig en massa...), så om tv:n är igång så tänker jag inte lika mycket   :)

Ha en trevlig måndag!

#1 - Sara

under början av min graviditet sov jag i soffan varje natt för då kunde jag somna till teven. mycket lättare precis som du skriver!

#2 - Sara Mia

Hoppas att denna vecka blir en bättre vecka för dig. I annat fall får du använda nya TV:n som tidsfördriv. Det är konstigt vad många TV-serier som går om dagarna som man aldrig reflekterat över annars. Sådant märker man när man är hemma och inte mår bra. Ibland kan man undra vilka som hinner följa alla dessa.