bambi

Stick mot illamåendet


Nu har jag varit iväg på akupunktur mot mitt illamående. Hon stack mig i handlederna (samma punkter som akupressur-banden brukar trycka på) och så på huvudet. Jag fick ligga så i 20 minuter (och bloggskadad som jag är så kunde jag inte låta bli att ta ett foto när hon hade gått ut...).

Det var väldigt avslappnande i allafall, men jag mådde lite illa medans jag låg där. Men jag får se om det hjälper något, vill ju kunna börja njuta av graviditeten!

100 kronor kostade det och det kan det helt klart vara värt om det hjälper, skulle kunna betala hur mycket som helst för att slippa denna tortyr! Hon rekommederade att man fick akupunktur ungefär varannan dag om det hjälper.

Men jag får se under eftermiddagen/kvällen om det har hjälpt, i så fall skulle jag ringa imorgon och boka en ny tid!
#1 - Ina

Jag håller tummarna att det funkar så du slipper må dåligt mer och kan njuta för det ska ju vara mysigt att vara gravid...

Kram Ina

#2 - Mia

Håller tummarna att det fungerar!

#3 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Hoppas att det fungerar bra! Just avslappningen tyckte jag var det bästa, för man blir ganska spänd av att gå oc mota tillbaka ett illamående hela tiden. Konstigt att du fick betala, det behövde aldrig jag göra, och fick MÅNGA behandlingar!

#4 - Therese - Eira min ögonsten

Håller alla tummar & tår för att det ska funka för dig!

#5 - Lilla Mysan

Fick också akupunktur för första ggn idag. Jag mådde bra direkt efteråt, men några timmar senare mår jag lika pissigt igen. Mun bm sa att man ska göra varje dag i början, sen kan man ev trappa ner och att det kan ta upp till 6 ggr innan det börjar hjälpa. Hoppas det hjälper för dig! (Och hoppas det hjälper för mig med!)

#6 - Nina ♡

Blev det bättre?

Är du fortfarande sjukskriven?