bambi

Torr torr hud

Jag har fått så otroligt torr hud! Jag vet inte om det beror på medicinen eller om det är för att jag inte får i mig så mycket mat eller vad det är, men det kliar till och med på kroppen för att jag är så torr.

Så nu har jag beställt en ny laddning av min favorit ansiktskräm från Dermalogica, Skin Smoothing Cream. Jag beställer alltid mina Dermalogica produkter från Jersey Beauty Company, som har superbra priser och nu när den brittiska punden är så låg så blev det ännu billigare än vanligt! (Och det är ingen tull eftersom det är inom EU.)

Kroppen är lite jobbigare att smörja in, klarar inte riktigt av att röra mig på det sättet (vilket också gör duschandet så jobbigt). Men som tur är så kan sambon assistera! Och då används förstås Odd Mollys Body Butter som är toppen för min torra hud!
#1 - Sara Mia

Jag förstår ditt dilemma med torr hud. Har också problem med det särskilt på höst- och vinterhalvåret. Jag använder endast Dermalogicas produkter.

I vintras tyckte jag periodvis inte att skin smoothing cream räckte, utan jag kompletterade med fuktsprayen och Intensive moisture balance när jag var riktigt torr. Nu har jag helt gått över till Intensive moisture balance. Den är underbar. Ett litet tips ifall du inte får bukt med torrheten. /Kram

#2 - a.nniie ♥

För första gången ska jag ha en veckansblogg tävling! Vill du ha fler besökare? ANMÄL DIG REDAN NU!



Direktlänk:

http://d3liicious.blogg.se/2009/october/draft-okt-11-2009.html#comment



LYCKA TILl <3

#3 - Jessica89

vad fick du betala allt som allt för skin smoothing creamen? frakt? tipsade precis pappa om att han ska köpa en därifrån till mig/oss :) svara gärna så fort du kan, ska köpa imorrn (kanske försöker mig på att skicka ett mail till dig också om du kollar där först :P). tack på förhand och hoppas verkligen du mår bättre snart.

#4 - ♥ ♥ ♥ bambi - gravid igen! ♥ ♥ ♥

Jessica89: Jag köpte den stora tuben (100 ml) och den kostade ca 350 kr. inkl. frakt. Den vanliga tuben (50 ml) tror jag kostar lite mer än 200 kr.

#5 - Pokergirl

Tyvärr tillhör inte Jersey EU utan är ett skatteparadis och risk finns att man åker på tull. Dock verkar inte ens tullen uppfattat detta, jag har inte åkt på tull en enda gång!



Kan varmt tipsa om Skin Hydrating booster, perfekt om man blir torr och fnasig.

#6 - ♥ ♥ ♥ bambi - gravid igen! ♥ ♥ ♥

Pokergirl: Oj! Haha.. jag trodde verkligen att det tillhörde EU eftersom jag har inte heller åkt på tull nån gång och jag har beställt därifrån många gånger!

#7 - Ina

Svarar här också på din fråga! Du får jättegärna låna en bild.

Hoppas du snart blir bättre, förstår att det är kämpigt just nu...

Kram Ina