bambi

En sån fin överraskning!
Tusen tack för alla era gratulationer! Jag blir så glad av att läsa dom alla! :)

Idag mår jag faktiskt riktigt riktigt bra! Jag kan vara uppe och gå runt!!!! Jag får i mig lite mat!!!! Och jag har tagit en kort promenad med bara en paus med lite hulkande!!!!


Och det var tur att det var just idag, när jag mår så otroligt bra, som det pep i min mobil och ett meddelande om ett paket från Tin Tin Style dök upp. Jag blev genast väldigt nyfiken, vad är detta? Jag väntar inget paket från Tin Tin Style. Så jag klädde på mig och tog den korta promenaden och hämtade paketet. Jag var så nyfiken på vad det var så jag var tvungen att öppna det där i tobaksaffären (där jag hämtar alla mina paket).

Så jag öppnar det och ser:


Gud, så gulligt av dom på Tin Tin Style! Jag fick nästan tårar i ögonen (man är ju lite känslig när man är gravid...)! Så otroligt snällt av dom! Jag har alltid haft ett sånt bra samarbete med dom, så det känns jätteroligt att dom bryr sig :)

I paketet låg ett jättefint rosa armband från Humanity for all. Matchar så fint min rosa #714 There is no past som jag råkade ha på mig idag. Den var verkligen superfin och har en massa visdomsord i silver, t.ex. Make a difference, Speak kindness, Give back, mm. Tydligen så går 20% av inköpspriset till röda korset och 5% till Al Gore´s Environmental Organisation. Vilken underbar present! Tusen tack Tin Tin Style!

#1 - Agnieszka -2 barnsmamma

Gud vilket fint armband, det är du värd!

#2 - Elin (Edvinsmamma)

Grattis till den kommande lilla bebisen!

Så spännande att Zack ska bli storebror :)



Och så himla fint att du fick ett litet paket...jag sitter nästan själv med tårar i ögonen trots att jag själv inte är gravid :)



Hoppas att du mår bättre snart!

Kram

#3 - Mollie

Stort grattis. Jag vet att din "åkomma" inte är att leka med. Vet att det är många kvinnor som lider av detta och inte riktigt blir tagna på allvar. Jag veta att jag såg ett program om detta.

Hoppas vi syns på lördag och ta hand om dig om bönan :-) Kram

#4 - Vanilla

Jag tipsade nyss om det där armbandet i min blogg! De är superfina! Och det känns ju alltid bra när man vet att pengarna går till någonting bra! Dessutom är budskapet på banden jättebra! :-)



Kolla här: http://byvanilla.blogspot.com/2009/09/make-difference.html



Kram

#5 - a-k

JAg sa ju det, och grattis förresten. :) Min son är född 21 april, fantastisk årstid å få barn på!

#6 - malenami

Vilken rolig överraskning och fin present!



Kramar, Malenami

#7 - hårdrocksmamman

Grattis!!!!!!!!! Vilken fin liten "böna"!

Tänk vad stolt Zack kommer att bli och hur många pussar "bönan" kommer att få.

Vilket snyggt armband du fick sådan vill jag också ha! Jag har aldrig sett dem, men nu vet jag vart jag kan beställa ett.

Ha det/hårdrocksmamman



http://saltavindar.blogg.se/

#8 - Nena

Åh vad roligt! Grattis, grattis! Ja, man hade ju sina misstankar... Och vilken fin present, kändes ju väldigt passande i det här läget också!

#9 - Helena

GRATTIS till graviditeten! vad kul!!! :-) Illamåendet kanske beror på att det är en tjej denna gången.. har flera vänner som mått märkbart sämre under en graviditet än den tidigare då de fått en pojke.. och då har det andra barnet visat sig vara en tjej!

Blir spännande att följa dig denna gång också :-)

kramis

#10 - Jessica

Åh, grattis!



Angående illamåendet så mådde jag också mer illa nu, andra gången. Dock inte som dig! Jag fick höra att det är ganska vanligt att må mer illa andra gången, att kroppen är mer känslig.



Hoppas det är övergående i alla fall så du slipper må så dåligt hela graviditeten. Mitt gick över i vecka 16, men är grymt kräsen med mat fortfarande... längtar till normaltillstånd!



Krya på dig!

#11 - Cissi

Grattis till er!

Kul:) Hoppas illamåendet ger med sig snart!



Kram Cissi

#12 - Fia

Grattis! Grattis!

Detta med illamående...de besvär man har blir liksom värre för varje gång man är gravid. Jag hade en toppen graviditet första gången, men den tredje var inte rolig: hade förvärkar var 10 min så jag blev sjukskriven väldigt tidigt...hann jobba fullt i 2½månad...men det var det ändå värt..älskar mina tre gullungar!

#13 - Maria

Hej! Grattis till den lilla i magen! Jag har följt din blogg sedan förra sommaren o fick mitt första barn i augusti förra året. Nu väntar vi en ny bebis i början av maj! Ska bli kul att följa din graviditet!

#14 - Britta

Å vad roligt! Stort grattis till er! (Vilket bra present förslag! beställer genast ett lika fint arband till min syster!...och ett till mig...)

#15 - Zun

Grattis!! Nu har jag inte läst de andras kommentarer, men åtminstone jag tyckte att det var rätt uppenbart att du var gravid igen ;-) På något sätt kan man läsa det mellan raderna (kanske speciellt om man själv redan har barn?) Däremot förvånas jag över att så många ställde frågan rakt ut i kommentarerna innan du hade berättat. Sådant "frågar man liksom inte", det kunde ju ha varit precis tvärtom eller ngt annat jobbigt som skulle ha fått dig att må än sämre av tanklösa "är du gravid"-kommentarer.....



Hur som helst - ett jättegrattis! Hoppas att du får börja må bättre nu. Min kusin ligger inlagd med dropp etc då hon är i samma situation som du. Nu har hon fått kortisontabletter, vilket vände hennes mående radikalt och hon har kunnat äta och behålla maten för första gången sedan hon blev gravid.



Lycka till!

/Zun

#16 - everydaymolly by Bina - en molly varje dag!

Men åhh vad gulligt!

#17 - modellmini ♥

GRATTIS GRATTIS GRATTIS !!!



KRAM modellmini - bloggen om barnmode, Odd Molly mm. ♥

#18 - emmathilda

Många gratulationer till dig vackra du! Hoppas du mår bättre! Tusen kramar :)

#19 - Josefine

Stort grattis till den kommande bebisen!!



Jag var rädd att det var ett missfall som gjorde dig dålig, men det var alltså tvärtom - skönt att höra!



Fint armband du fick - jag blir också sugen på ett sådant, speciellt då jag arbetar ideellt inom Röda Korset!



Kram och stort lycka till!

#20 - Mimmi

Vilken underbar present! Vad gulligt av dem!

#21 - caroline

Skit snyggt armband :)