bambi

Fredag
Tack än en gång för alla fina gratulationer! Idag så ekar det tomt i magen än så länge, ska försöka koka lite ris. Jag brukar få i mig ris med en klick smör... så jag hoppas att det ska gå idag också.

Jag mådde ju illa fram till vecka 22 med Zack och denna gången mår jag sämre så jag vågar inte riktigt hoppas på att det blir bättre snart. Dessutom har jag börjat få ont i höfterna också, typiskt att foglossning ska komma igång redan. Hade bara lite i slutet av förra graviditeten, så jag hoppas att det inte ska bli värre denna gång.

Ha en trevlig fredag allihopa  :)
#1 - Sara Mia

Din stackare!

Ett stort grattis är dock på sin plats ändå. Jättekul att Zack ska få ett syskon. Så kul att få barn tätt. De kommer attt få mycket skoj tillsammans då.

Hur blir det i morgon? Kommer du med på OM-träffen, eller orkar du inte?

#2 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Sara Mia: Tack!



Det beror helt på dagsformen, men jag siktar på att vara med ett tag. Skulle vara så synd att missa nåt man har planerat i flera månader.

#3 - sofie

Jag lider med dig, det måste kännas besvärligt att mitt upp i all glädje med en ny bebbe på väg, så mår du så dåligt! Så dumt!

Beror den tidiga foglossningen på att det var relativt nyss du var gravid? (Eller oj, det har ju redan gått 1 år sedan Zack föddes, tiden går så snabbt.)

Hoppas att du piggar på dig snarast!

#4 - Frida

GRATTIS!



Usch, jag vet hur det är. Med första barnet kräktes jag dagligen och fick aldrig i mig någon mat, men det blev bättre, 2 månader var det riktigt jobbigt och sedan en till med mycket illamående.

#5 - Linda

Undra om graviditetskrämporna kanske blir värre när det inte var särskilt längesen sist som man var gravid?! Mellan mitt första och andra barn hade det ju gått 9 år och jag upplever de båda graviditeterna som ganska lika. Men denna gången! Usch! Mådde illa länge och har foglossning som gör att det känns rätt jobbigt att vara gravid emellanåt. Men sen är klart... nu har jag ju en 1-åring att fokusera på också. Det har jag inte haft under mina tidigare graviditeter.



Önskar dig en trevlig helg! :-)

#6 - Anna

Jag måste också säga ett stort grattis! Har läst din blogg ett bra tag nu utan att kommentera, så jag tar nu tillfället i akt och gör min första kommentar vid ett lite speciellt tillfälle! :) Vad kul med en till liten plutt! Jag har själv en liten knodd på ett år och några veckor, och börjar bli rejält sugen på ett syskon till honom. Kan säkert vara lite jobbigt med två småisar så pass tätt, men samtidigt jättekul! Inte minst för dem... :) Oh well, jättegrattis i alla fall, och hoppas illamåendet går över så du kan gå ut och sparka löv!

#7 - Elin (Edvinsmamma)

Det kanske är en lillasyster i magen?

Mina kompisar som har fått barn nu har alla mått illa dom som fått flickor :)



Hooppas att du får i dig lite mat

Kram

#8 - Linnea

Foglossning behöver det inte vara - prata med en kiropraktor eller napraprat. Det kan vara bäckenet som blivit lite snett, jag hade det för några veckor sedan (är i v23) och min kiropraktor fixade det och jag har inte ont av det alls nu. Det är värt de kronor besöket kostar. De säger till om de inte kan behandla dig (för att det är en annan orsak) och skickar dig vidare isf till någon som kan hjälpa dig.

#9 - Nina

Hjälper inte omogen banan mot illamående?



Ha en skön helg!

#10 - Natali

Stort grattis. Jobbigt att må så illa. Vet hur det känns. Hoppas det släpper snarast.