bambi

God morgon!
God morgon! Tusen tack för alla "krya på dig" kommentarer, ni är så söta! :)

Jag är fortfarande hemskt förkyld, hostar och är lite småfebrig. Värker i kroppen och i huvudet. Inte roligt! Jag börjar nästan tro att det är svininfluensan eftersom det aldrig blir bättre, vanliga förkylningar brukar släppa efter ett par dagar.

Jag sover och sover. Jag brukar försöka sova bort mina förkylningar och då brukar det bli bättre efter 1-2 dagar. Men här känns det inte bättre, snarare sämre eller lika jobbigt. 2 dagar kvar tills jag får veta om det är svininfluensan jag har eller inte... på ett sätt skulle det vara bra om det var det, för då har jag det gjort... och det är bra att ha det innan alla andra så om man verkligen behöver sjukhusvård så är det lättare att få... ja, jag försöker tänka lite positivt..  ;)

Hoppas att alla ni bloggläsare är friska och krya i allafall! :)
#1 - Ina

Usch det är ingen hit att vara sjuk men man är faktiskt sjuk i några dagar om man har influensa fast då man är i situationen minns man kanske inte hur det var "sist". Dessutom vill man bli frisk fort och tiden segar sig... Jag tror inte du har svininfluensan men jag förstår samtidigt att du är orolig. Love vaknade häromdagen och var lite snorig och direkt seglade ett scenario upp i mitt huvud, rys. Jag hoppas verkligen du är bättre snart och att resten av familjen klarar sig!

Kram Ina

#2 - Mia

Precis som du beskriver, att det inte alls känns bättre, så kände jag i början av augusti då jag fick det. Har nog aldrig haft så ont i kroppen som då, och hög feber med mera. Jag undrar fortfarande om jag hade svininfluensan eller inte, men jag tog aldrig ngt prov så jag får aldrig veta ;) Hoppas du snart känner dig bättre!

#3 - Anita

Huffda, det høres ikke noe særlig ut!!! Håper du blir fort frisk igjen. God bedring!



Anita

#4 - Sara Mia

Ja, man skulle inte bli förvånad om det var den. Men som sagt då har du det gjort. Ta det riktigt lugnt nu och krya på dig.

#5 - Bina - everydaymolly

Krya på dig!!



Har du span på Hearted tunic hos någon?