bambi

Hallå måndag!
Sitter här på jobbet och har fullt upp! Måste planera och kopiera upp uppgifter. När man har varit sjuk i en vecka så har man missat så mycket, så man måste läsa ikapp sig på allt som har hänt på skolan så att man har koll också.

Känner mig inte helt på topp igen, men idag så har jag bara två lektioner så det ska jag nog orka med!

Nu när jag har gjort så att jag måste godkänna alla kommentarer (pga tävlingen) så tar det lite extra tid med bloggen också. Det är lite ovant att behöva sitta och godkänna en massa kommentarer... men det är bara tillfälligt, så länge tävlingen pågår!

Jag är superglad att det är så många som gillar tävlingen och vill delta i den! :)

Idag skulle Zack äta på förskolan för första gången, ska bli kul att höra hur det gick. Det går jättebra med inskolningen annars, han är inte ett dugg ledsen när sambon säger hejdå till honom. Skönt!

Ha en underbar måndag! :)
#1 - Nina

Tack detsamma!

#2 - Jazzy

Sjukt snygg blogg! :D

#3 - Ina

Det tar alltid ett tag att repa sig helt då man haft influensa. man känner det egentligen först då man är igång som vanligt och det krävs lite mer av en än att bara slappa hemma. Hoppas du snart är pigg igen!!

Vad spännande att han ska äta på förskolan för första gången! Tror det kan vara nyttigt för de att äta tillsammans med andra barn och så lär de sig så mycket! Det kommer garanterat gå jättebra!!:-)

Nu måste jag gå in och tävla om den fina blusen!!

#4 - Linn

#5 - Linn

när kommer vinnaren i oddmolly handcreame tävligen ? :)

#6 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Linn: Inlägget om vinnaren finns under den nya tävlingen!