bambi

I need juice!

Ja, vad passar bättre att se på än "The Doctors" när man är hemma och är sjuk... synd bara att halva programmet handlar om plastikoperationer!

Jag ligger i soffan och väntar på att mina älsklingar ska komma hem så att jag får höra hur inskolningen gick och så att jag ska få lite juice. Jag har tjatat om juice sen igår, sambon hade inte hittat juice i den ICA-affären han var i igår (var han full eller...? klart man hittar juice!). Men jag behöver juice för att bli frisk... jag känner det! Vätska och vitaminer... det är bra mot förkylningar!
#1 - Madeleine

Oxå hemma och är sjuk... min man tänkte precis som dig.. du måste åka in och ta prover!! Du är fasiken gravid oxå!! Ringde iaf bara och min läkare ringde upp mig, känner mig lite lugnare och avvaktar!! Men man blir ju orolig då man har små barn och är gravid!!! Krya på dig!!

#2 - Nina

Haha känner igen det där med att "inte hitta". Händer varje gång min man ska till affären ; ) "dom hade inte det" brukar han säga fast det kanske handlar om mjölk, som om det nånsin tar slut i en matbutik s

#3 - Carin

Hejhej

Ville bara säga det att både äppeljuice och apelsinjuice faktiskt inte är så bra om du hostar mycket, juice är slembildande precis som alla mejeriprodukter..

Massor med kramar!

Carin