bambi

Lååååååååång arbetsdag
Ja, idag så har jag en riktigt lång arbetsdag. Jag kommer nog inte vara hemma förrän kl. 20 ikväll. Detta på grund av föräldrarmötet v har ikväll. Vi har ett föräldrarmöte för våra ettors föräldrar. Det ska bli trevligt att träffa alla och det är alltid viktigt att skapa en bra kontakt redan från start!

Imorgon så ska jag inte till jobbet eftersom då ska vi tyvärr på begravning. Det börjar kännas lite tugnt med begravningen, men det är/kommer att vara värre för sambon eftersom det är hans farmor som har gått bort. Hon var oerhört rar, kallade alltid mig för "sin lilla flicka", ringde när vi fyllde år och på namnsdagar. Hon kommer verkligen vara saknad.
#1 - MariaMartina - nybliven student!

Jag beklagar verkligen, det är aldrig lätt att handskas med sådant...

#2 - Caroline

Usch vad tråkigt. Alltid svårt när någon går bort.

#3 - Eva Larsson

Hej syrran hur gick det i helgen hittade mamma hem till er? Hoppas Zack tyckte om sakerna. Det gick bra att lämna Carl, han har redan hört av sig två ggr otroligt. Men han lovade att vara bättre på den fronten, nu när han var så långt bort. Den var kul att se er, men mest Zack, förlåt. Synd att avståndet bara blivit längre, men ska försöka bättra mig de gånger jag kommer hem. Ha det så bra en stor kram. ( jag sökte jobb på IKEA så på torsdag 17/9 skall jag på intervju utan för OSLO tänkte jobba extra på kvällstid+helg ,hoppas det går bra)

#4 - Katarina

Ja det är inte kul med begravning.

Hoppas att ni får trots allt en trevlig helg. vink

#5 - Erika & Hampus

Pust... efter det att min gamla dator lagt av och mina favorit-bloggar försvunnit, har jag suttit och letat upp dem igen och så har jag hittat din igen... jag är jätteglad... följde din blogg dagligen och jag gillar den, så nu är den lagd i favorit igen :=) Sist jag läste var du hemma och mammaledig, ska bli skoj att få läsa vad som hänt sen sist. Ha det så bra.



Kram // Erika & Hampus