bambi

Odd Molly träff
Igår var stora dagen för en Odd Molly träff som vi har planerat i flera månader. Tyvärr så mådde jag inte så bra så jag kunde inte vara med så länge. Jag ville så gärna träffa alla så jag proppade i mig medicin och satte på mig mina fina Seabands och åkte iväg till Östermalm en stund.

Mollytjejerna


Tjejerna fick fortsätta utan mig. Kändes jättetråkigt när jag hade sett fram emot denna dag så länge... orkade inte heller vara med på middagen på kvällen.

Personalen i Odd Molly butiken hade fixat bubbel och goodiebags åt oss. Dom hade även tagit in extra personal som kunde ta hand om alla Mollytjejer som hade åkt hit från Finland, Malmö, Göteborg... ja, hela Sverige nästan.

Hoppas att ni fick en toppen dag i Stockholm, tjejer!
#1 - Sara Mia

Ja, vi hade en toppendag (och kväll) minst sagt. Tänk att få dela detta med så många andra härliga tjejer. Nu längtar man bara till nästa gång.

#2 - Heléna Kämpe

Hej, har saknat din blogg och undrat var du tagit vägen...Har du en liten bebbe i magen? Tänkte på dina seabands....Kram kram

#3 - Nena

Usch, vad synd om dig!!! Ni är så fina där på bilden. Vilket härligt gäng! Duktigt av dig att ta dig dit en stund iallafall, men det blev ju inte som du tänkt dig, det förstår jag!

#4 - Anonym

Va tråkigt att du inte orkade mer, men du var iaf med en stund, tyckte jag var strongt.

Va kul att vara en Mollytjej. Fina som attan var ni allihopa.

Jag lider med dej å hoppas VERKLIGEN att det släpper lite snart. Va hemskt at må så illa.

#5 - Evalena

En alldeles underbar dag! Jag har mått så illa under båda mina graviditeter och vet hur hemskt det är. Led verkligen med dig. Du får ta igen det nästa träff, eller hur!



Tack för allt fix, du och Bina har gjort det jättebra!



#6 - mammagladh

Åhh, vad synd att du bara kunde vara med en liten stund :-(

Håller tummarna för att du mår bättre på en eventuell nästa träff.

#7 - micha

hej søger en orange velvet tunic med hvid butterfly i ryggen str 1 eller 2 nogle der ved noget ??? vi

#8 - micha

...