bambi

Snyggaste frisyren

Plutten tog ett bad innan han gick och la sig igår kväll så han vaknade med en sån snygg frisyr imorse (syns kanske mest på andra bilden). Plutten "pratar" som bara den nu, han är nästan aldrig tyst. Så kul! Och så har han så många olika ljud för olika saker.

Men mest väntar vi på att han ska börja . Han har balansen, men han är lite för feg. Han tar ibland 1-2 steg själv... men inte mer. Han har ju kunnat gå med stöd hur länge som helst... så det är lite konstigt att det tar sån tid för honom. Men det gör inget, han tar sig fram väldigt snabbt och bra ändå  :)
#1 - Sara

söt frisyr!



det är väldigt olika det där med gåendet. Vår son blir 1 år nästa vecka och han tar ca 6 steg själv. men han kryper hellre =)

#2 - e

Jag tror att det tar lite tid från det att de börjar gå med stöd tills att de "vågar" släppa taget. Vår plutt gick med stöd från att han var ungefär ett halvår, men började inte gå själv förrän han var 10 och en halv månad. Men när de väl släpper taget så går det väldigt fort att de blir stabila.

Er plutt har väl fullt upp med att prata gissar jag. Vår är tvärtom, han går och klättrar (klättar t ex upp själv för stegen till rutchkanan och åker), däremot kan han bara säga mamma och pappa, och det säger han till allt! Så han är ist "efter" med pratet. Visst är det lustigt att man alltid jämför barnen med andra barn ... fånigt egentligen.

#3 - Sara Mia

Nu har han viss fullt upp med att prata. Gå kommer han snart att göra, men mycket sker ju som sagt stegvis. Fin frilla föresten. Charmigt till tusen

#4 - Ina

Vad go han är er lille kille!!:-)

Det kan ta sin tid innan de släpper, troligt är väl att han skulle kunna gå om han bara vågade men i sinom tid kommer han bli modigare och inse att han faktiskt kan gå. Vår pojkar har båda varit sena med att gå. Love gick sina första steg häromdagen utan stöd, har varit jättestabil läänge och jag har läänge tänkt att han säkert kan gå om han bara tordes men de måste komma på det själva...

Kram på dig!

Ina

#5 - Nina

haha hos oss händer det samma sak. Theo´s hår står som ett yrväder så fort han badat :D



duu vet du hur det blir med mammablogg galan? kommer det att bli något alls?



hoppas du mår bättre nu!

#6 - NIna

sööööööt

exakt samma sak här gällande gången

#7 - E.K - Mamma till Alicia

Snubblar in, fin blogg :)