bambi

Vecka 37 - #506 Tenfold Knit Jacket


Denna veckas "Veckans Odd Molly" är sponsrad av Fitts & Company som skickade mig en jättefin Tenfold knit jacket. Tusen tack!

Klassikern Tenfold knit jacket brukar återkomma varje höst och vår. På våren är den i 100% bomull och till hösten så är den i 80% ull och 20% nylon. I 2009s höstkollektion så finns koftan i färgerna dark blue, pink, orange, chocolate och chalk. Fitts & Company har kvar Tenfold knit jacket i färgen pink (i 100% bomull).


Jag har varit lite sen med att prova en Tenfold knit jacket, jag gillar nämligen inte när det är så mycket "krusiduller" på kläderna. Men man tänker faktiskt inte på dom! Jag gillar skärpet jättemycket och mosstickningen är så fin! Jag är verkligen supernöjd med min och skulle gärna vilja ha en i chalk också!

Den jag har, som är i bomull, är normal i storleken. Jag har en storlek 2 på den och tycker att den sitter väldigt bra.

Den är perfekt nu och lagom varm så här på sensommaren. Jag tycker att den är väldigt snygg öppen också, till skillnad från den andra klassikern Lovely knit som man nästan måste knyta, så då blir den heller inte så varm.



Har du en Tenfold knit jacket? Vad tycker du om den/dom? Har du den i bomull eller ull? Vilket material fördrar du? Hur tycker du att den är i storleken?
#1 - Bina - everydaymolly

Jag har den i ull, chocolate och den är inte mosstickad som bomullen - den är aningen tajtare än bomullen men man formar den.



Jag hade bomull chalk som jag älskade kvalitén på men den flyttade till förmån för annat. Det kommer bo en ny bomull här till våren förutsatt att det kommer en i färg som jag gillar.

#2 - A-K

Jag har den också i ull, i blått.

Några andra färger har också passerat revy i min garderob... chalk och bronze.

Jag och krusidullet är inte riktigt kompisar...så den används väldigt sällan trots att jag gillar modellen.

#3 - exklusivvardag

Jag har en i chalk i ull, underbar är den och så användbar!

#4 - Sara Mia

Jag har en i mörkgrått från Living tenfold kollektionen. Ett av mina tidigast köpta OM-plagg faktiskt. Garanterat ett av de mest använda också. Jag har den som ytterplagg tills det blir riktigt kallt ute.

Sedan har jag nyligen köpt en i chalk. Båda mina är i ull och det tycker jag är så varmt och skönt. Det kan knappt bli för varmt för min smak. Hemma i huset är det ganska svalt även inomhus på vintern så jag har de mycket inne också. Jag köper gärna fler vad det lider. De och Lovely knit används nog mest av alla mina OM-plagg.

#5 - Natali

Jag har en i grönt i bomull. Gillar den modellen bättre UTAN texten på ryggen blääk och utan flikarna längst ner på baksidan. Tycker inte om ull och gillar inte den nya modellen faktiskt. Men kommer det en i brunt till våren så kan jag överväga den trots flikarna och texten.....saknar en brun kofta nämligen.

#6 - Zun

Jag har en chalk i ull (utan texten på ryggen ;-) ) men är tyvärr inte så flitigt använd trots att jag fullkomligt älsar modellen. Jag skulle ha satsat på en i bomull istället.........



Så - om någon vill byta sin bomull strl 1 mot min ull strl 1 så är det välkommet ;-)



/Zun

#7 - Ina

Har ingen men skulle gärna vilja ha en helst i bomull och helst i färgen chalk så en dag kommer jag definitivt äga en!!:-)

#8 - NewYorker

Jaghar två tenfold knit i bomull, en i marinblått och en i chalk. Jag fullständigt älskar dem, det finns inget bättre plagg.



Nu är jag sugen på en brun, men är så osäker på ullen ... önskar också egentligen att OM tog bort texten på ryggen, tycker det är snyggare med bara kollektionsloggan och/eller numret där.

#9 - Helene

Jag har en gammal rosa i ull, och en ny lila i bomull. Fina och sköna och funkar till mycket.

#10 - Anna

Jag köpte en tenfold knit i somras på Blocket (äldre modell). Marinblå i ull. Den är fantastiskt användbar till jeans, pleated denim skirt och till klänning. Passar perfekt till min Missing dress i pink. Jag gillar däremot inte när det står Odd Molly på ryggen, man känner sig som en reklampelare. Min är utan text.

#11 - Evalena

Jag har en röd i ull och jag älskar den! Nästan mer än Lovely Knnit faktiskt. Tycker den är bekväm och snygg, man kan ha den öppen eller knäppt, skärpet knutet runt eller dubbelt bak. Många som grejor som gör koftan så användbar. Är sugen på en i brunt också...

#12 - malenami

Hej!

Jag har en chalk i bumull. Köpte den på rea... de hade bara st 0 kvar och jag VILLE ju ha den.. Använder den mycket, men den skulle ha varit bättre som en etta eller tvåa..

Knus og klem, Malenami

#13 - Lena

Hej Är det billigae att beställa Odd Molly från Fitts and Company?