Delad uppmärksamhet


Jag försöker verkligen ta tillvara varje minut med Zack nu. Jag tror att jag känner att snart så kommer min älskade plutt få dela på uppmärksamheten så nu vill jag ge honom ALL uppmärksamhet och kärlek jag bara kan. Det är så svårt att tänka sig att han inte kommer få all min tid!

Så jag längtar efter honom och saknar honom när han är på dagis och när han är hemma så pussar jag, kramar, läser för honom, gosar och kittlar honom så mycket jag bara kan.Missa inte: Tävling där du kan vinna presentkort hos Smått & Snyggt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Apan trimmar och slimmar med start 105 kg
2010-04-07 @ 09:51:39 Blogg: http://guldgris.wordpress.com

Hej vännen!Jag känner verkligen igen mig i det du skriver. Precis så kände jag innan vi fick Lovis. Jag ville ge hela mig till Toddo och det gjorde jag och gör fortfarande.Jag kom in i lunken fort och vips känns det som om man alltid har varit tvåbarnsmamma. Toddo får mest uppmärksamhet eftersom han är störst och mest medveten. Lovisen är så lite och brukar vara nöjd med att ligga i sängen eller sitta i babysittern. När Toddo är vaken försöker jag låta honom ha mig så gott det går, men jag förklarar äben noggrant för honom när jag måste mata eller byta på lillasyster. Hans bebis. :)Emma
2010-04-07 @ 09:57:09 Blogg: http://rocktheblogg.se

Fina ni är ihop!!!

Linda
2010-04-07 @ 10:27:00 Blogg: http://lindaskriver.blogspot.com

Håller tummarna för att det kommer gå bra sen när lillasyster föds. Här funkar det fint, fast fortfarande är det William som får mest uppmärksamhet. Lille Erik sover ju rätt många timmar om dagarna och när han är vaken så är han oftast nöjd med att titta på när storebror busar. :-)Sen är det så sött att se hur mycket William tycker om sin lillebror. Han är väldigt go och omtänksam och jag har inte märkt att han är avundsjuk eller så. Däremot får man ju passa lite ändå för när han ska gosa och klappa kan det ibland bli lite väl hårda tag!

Helena
2010-04-07 @ 12:20:28 Blogg: http://tausert.wordpress.com

vilken go bild :-)

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet