Ena dagen så kan han inte det och sen nästa så kan han plötsligt det!


Ni vet att det var bara förrigår som jag skrev om alla ord som Zack kunde nu. Idag helt plötsligt kom det ännu fler ord ur hans mun som vi inte har hört tidigare.

Han pekade på en ko och sa "mu", vilket jag aldrig har hört honom säga tidigare. Han kunde även säga "bää" (som ett får). Och när vi satt och åt middag så tog han helt plötsligt upp ett salladsblad och sa "sallad" (eller egentligen "lallad").

Det är så himla roligt att uppleva alla nya saker han kan, som helt plötsligt kommer bara så där! Ena dagen så kan han inte det och sen nästa så kan han plötsligt det! Helt otroligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
e
2010-04-19 @ 19:47:27

Visst är det kul att det händer så mycket nu. Vår son är också "lite sen" i pratet (eller sen och sen, man råkar ju alltid jämföra med de där barnen som är bäst på prata, och så har ju vissa föräldrar en förmåga att överdriva deras barns kunskaper) men nu kommer det flera nya ord varje dag. Hur roligt som helst.Vår son är med i en språkundersökning som görs under flera år på Sthlms universitet. Det är barn som är födda mellan 080801-081001 tror jag, och nu får vi fylla i samma formulär med ord med typ en månads mellanrum ... detta för att språkutvecklingen ofta tar fart just nu.

♥ ♥ ♥ bambi - 7 dagar kvar! ♥ ♥ ♥
2010-04-19 @ 19:51:19 Blogg: http://bambi.blogg.se/

e Vi är också med i Sprint-underöskningen! Haha! Det är nästan lite pinsamt när man får fylla i "kan inte" på typ alla ord... men nu på den senaste enkäten kunde vi fylla i några "kan" i allafall :)

sofie
2010-04-19 @ 20:22:53

Tack för en supermysig blogg. Läser nästan varje dag sen ett par år tillbaka men är så dålig på att kommentera. Lycka till med förlossningen! Kram sofie

Andrea
2010-04-19 @ 20:53:01 Blogg: http://femtioniotuseng.blogg.se/

han har nog samlat ord, tror jag skrev det till dig förr, om "det tysta året" de säger inte så mycket, bara samlat och så pang bara skvalpar det ur nya ord varenda dag :)

Jyoti
2010-04-19 @ 21:18:02 Blogg: http://minegenlilla.webblogg.se/

Visst är det underbart när man upptäcker att de kan mycket mer än man trodde! Så lär de sig ju en hel del på dagis. Man blir så otroligt stolt ;-)

Sofie
2010-04-19 @ 21:48:35 Blogg: http://countryupnorth.blogg.se/

Helt otroligt, vilken duktig kille! :-D

e
2010-04-20 @ 13:05:44

Vad kul att ni också är med och vad skönt att höra att det är någon fler som får kryssa i "kan inte" till förbannelse :), vi kommenterade till och med att de borde ha "kan inte" förikryssat så att man slipper kryssa så mkt! :)

Men vi märkte stor skillnad nu på de senaste två, det blev betydligt fler kryss andra gången även om det inte säger särskilt mycket! :)

Anna
2010-04-26 @ 23:09:39 Blogg: http://annaflickan.blogg.se/

härligt att uppleva när de kommer på nya ord och saker kan jag tänka =) =) =)

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet