Suspekta prickar

Idag så hade jag planerat in en trevlig lunch med Apan innan jag skulle iväg till sjukgymnasten. Precis när vi möts så ringer min mobiltelefon och jag ser att det är från Zacks dagis... jag blir alltid nervös när dom ringer därifrån och idag så hade jag ändå lite anledning till det... Pedagogen berättar för mig att Zack har feber (38,8) och att dom har hittat suspekta prickar i hans ljumskar... det kanske är vattkoppor säger hon (!) och vill att jag ska hämta så fort som möjligt.

Pedagogen sa att jag märker om det blir fler prickar inom dom närmsta timmarna så är det vattkoppor, annars så kan det vara lite sena biverkningar från vaccinationen han fick förra veckan. Så vi får se vad som händer. Jag har noll koll på vattkoppor, vet inte vad som händer eller hur det ska behandlas så nu ska jag ta och läsa på lite på nätet medans gullungen sover!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
KalmarAnna
2010-04-07 @ 13:25:41

Hallå, vår son blev apsjuk efter MPR-sprutan (7 dagar efter sprutan) Han hade 40 grader i en veckas tid. Inga prickar på honom men det är ganska vanligt att de får prickar men först efter att febern släppt. Hoppas det är det och inte vattkoppor, hu.

Apan slimmar och trimmar med start 105 kg
2010-04-07 @ 13:38:08 Blogg: http://Guldgris.wordpress.com

Söta Zack, vilken goding! Vi fick ju lite mat i oss tillslut. Hur har det gått med dotsen? Just sitter jag i polishuset och väntar på att det ska bli min tur. Typiskt att passenhetens system skulle krasha just idag. Det är femtio nummer före mig. Tack för en mysig lunch. Kram!

Apan slimmar och trimmar med start 105 kg
2010-04-07 @ 14:14:48 Blogg: http://Guldgris.wordpress.com

Jag glömde säga att du får surfa obegränsat också. Abonnemanget kostar 299 kr och du får ringa för hela beloppet.

Dr Molly
2010-04-07 @ 16:27:40 Blogg: http://doktormolly.blogspot.com

hur går det? Om du inte har haft vattkoppor är det viktigt att ni kontaktar MVC ifall storebror får vattkoppor! Om du har haft det får lillasyster skydd från dig så det inte är någon fara om hon föds medan storebror är smittsam! KRAM

Dr Molly
2010-04-07 @ 16:38:45 Blogg: http://doktormolly.blogspot.com

ja om du är orolig så hör bara av dig till MVC eller sjukvårdsupplysningen! Vattkoppor brukar ju ge sig tillkänna så det lär du inte missa! Vätskefyllda blåsor på rodnad botten, KLÅDA och lite feber är det vanligaste symtomen! Men småbarn får ju ofta diverse utslag i samband med virusinfektioner utan att det blir något av det! KRAM

FiaS
2010-04-07 @ 16:49:57

Jag var jättenervös för om jag skulle känna igen vattkoppor...men tji, det var verkligen INGA problem. Det syns kan man säga....Först prickar, som blir som vätskefyllda blåsor...och så blir det fler och fler under ett par dagar (behöver iof sig inte bli jättemånga men...).Hoppas att det inte är vattkoppor, vore ju jobbigt just när man ska ha syskon, inte så bra.

Camilla
2010-04-07 @ 17:40:51

Min dotter blev också jättesjuk av samma spruta som Zack har fått. Hög feber och prickar på magen. Men hon var go och glad ändå!

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet