Till Zack

Min älskade lilla plutt! Tänk att du ska snart bli STOREBROR, du som är så liten... Hoppas att det kommer att gå bra och att du inte kommer att känna dig bortglömd eller undanskuffad på något vis. Vilken omställning det kommer att bli för dig! Du som alltid är i centrum och får all vår uppmärksamhet! Men tänk va roligt du och lillasyster kommer att ha tillsammans och så mycket bus ni kommer att hitta på  :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Anna
2010-04-15 @ 14:10:04 Blogg: http://www.annagirl.se

Han är så otroligt söt =)

Ina
2010-04-15 @ 15:18:22 Blogg: http://www.mollydolly-ina.blogspot.com

Vet precis hur du känner dig, jag kände samma då vi väntade Love att Hannes var så liten och egentligen behövde all vår uppmärksamhet. Jag kände det nästan som jag svek honom. Det var jobbigt den första veckan, då märktes det på honom att han inte riktigt förstod men han var bara kinkig och hade svårt att uttrycka det tror jag. Nu har de så roligt tillsammans och visst händer det att de ryker ihop men det märks att de tycker om varandra och trivs tillsammans. Det hoppas jag de kommer fortsätta göra, att de ska bli vänner också och inte bara bröder. Lite som att alltid ha en kompis vid sin sida.

Jag tro det kommer gå bra för er också! När de är så här små kommer de inte ihåg något annat så efter ett tag är det som det alltid varit de två.

Oroa dig inte det kommer gå jättebra!!

Kram Ina

Linda
2010-04-15 @ 16:29:46 Blogg: http://lindaskriver.blogspot.com

Det kommer säkert bli en omställning, men jag tror att Zack och hans lillasyster kommer få massor av glädje av varandra! Mellan mig och min lillebror skiljer det 1½ år och vi har haft jättekul ihop (och bråkat en del också i och för sig). :-)

Sofie
2010-04-15 @ 17:24:39 Blogg: http://countryupnorth.blogg.se/

Åh jag hoppas att allt kommer att gå bra för dig och bönan under förlossningen. Och hela er familj i framtiden med bönan på utsidan. :-) Det ska bli så spännande att se vad som händer härnäst. Jag har följt dig sedan du var gravid med Zack och att du nu väntar ditt andra barn och Zack har blivit sådär stor är helt fantastiskt. Jag hänger med dig än! ;-)

Kramar från Sofie

Apan trimmar och slimmar med start 105 kg
2010-04-15 @ 20:35:44 Blogg: http://guldgris.wordpress.com

Min barnmorska sa till mig att syskon är det finaste man kan ge sitt barn. Jag tror det stämmer. KRAM!

Jenny i Dalby(mamma till tre)
2010-04-16 @ 10:28:12

Att få syskon är ju en fantastisk gåva och det kommer ni säkert att känna när första tidens turbulens lagt sig. För visst är det lite jobbigt också med dåligt samvete för första barnet som precis som du skriver är van att stå i centrum precis hela tiden. Tredje barnet var inte alls en lika stor omställning som andra tycker jag. Det kommer att bli toppen för Zack, det är jag alldeles säker på! :-)

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet