Upp och leka!


Imorse vaknade Zack kl. 5 och det var ganska tydligt att han var trött (han gäspade och gnuggade sig i ögonen) men han kämpade mot tröttheten och ville så gärna leka (han började genast köra runt med sin lära-gå-vagn som stod vid vår säng).

Så jag tror faktiskt att det som gör att Zack vaknar upp så tidigt och inte vill somna om är att han vill så gärna upp och leka och upptäcka saker. Svärföräldrarna har berättat hur sambon vaknade klockan 4 på morgonarna och ville leka... så det har väl gått i arv det där.

Men det vi ska göra nu är att han får sova max en timme mitt på dagen. Sen så ska vi försöka hålla honom vaken så sent som möjligt på kvällen, så att vi kan skjuta på tiderna lite.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Helena Dacker
2010-04-11 @ 20:46:14 Blogg: http://trulsa.blogspace.se

Det är så vi har gjort med vår fnissa. Jag brukar försöka hålla sovstunden till max en timme (hon sover gärna 1.5-2 timmar) och hon får inte sova efter klockan 16.00 för då är det kört på kvällen. Det har fungerat ganska bra, det plus att vi har tv i sovrummet, om fnissan kommer in innan 7 så vägrar vi ge någon respons, hon får så snällt lägga sig och mysa tills vi är beredda att gå upp med henne, och efter klockan 7 sätter vi på barnkanalen och köper en timmes extra sömn på det viset... Och jag som sa att jag inte skulle ha tvn som barnvakt men det är ack så bekvämt...

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet