Upptäckarlust

Zack är helt kär i sin lilla röda pall. Han bär runt på den och märker att han kan nå och se helt nya saker med hjälp av den. Den har verkligen väckt hans upptäckarlust, det är så underbart att se!

Han brukar använda den inne på toaletten när han ska tvätta händerna, men också för att nå lysknappar för att släcka och tända lampor. Men idag så var det öppna fönstret  i vårt sovrum som var spännande, så han stod och tittade ut igenom det öppna fönstret ett bra tag:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Camilla
2010-04-15 @ 20:18:58

Jättefin pall! Var har ni köpt den?

Apan trimmar och slimmar med start 105 kg
2010-04-15 @ 20:34:35 Blogg: http://guldgris.wordpress.com

Taktiskt av dig att välja en låg pall. Vi har en HÖG pall och Toddo har nu insett att den går att använda till det mesta om man vill nå.

♥ ♥ ♥ bambi - 11 dagar kvar! ♥ ♥ ♥
2010-04-15 @ 20:55:43 Blogg: http://bambi.blogg.se/

Camilla Den är köpt hos www.myfirstroom.se

Erica ung fru och tvåbarnsmamma
2010-04-15 @ 22:24:55 Blogg: http://erica.myshowroom.se

Hejsan!Jag hoppas att du inte tar det här som reklam, för det är inte meningen. Grejen är den att jag, en tvåbarnsmamma har blivit

utvald som kandidat i en modelltävling "modell för en dag" och det är väl enda chansen för mig att få uppleva något sådant- nånsin, hihi.

MEN det går inte utan din hjälp. Jag måste nämligen få flest röster också....Snälla rösta på mig ERICA, nr 6 och hjälp mig vinna! http://www.paulamyo.com/info/modelltavling/I min blogg finns en pågående tävling där alla som röstar på mig kan vinna ett valfritt namn/budskapssmycke! Bara skriv en liten kommentar så är du med=)Om du hjälper mig så lovar jag att jag blir fantastiskt glad! Snälla=)KRAM/ EricaAnna - Väntan på nummer 2 :)
2010-04-16 @ 06:45:04 Blogg: http://tokmamma.blogg.se/

Snuper snygg pall. Den får man nog kika närmare på.

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet