bambi

Vecka 32 - #349 Mesh short cardigan



Denna veckas Odd Molly är koftan i 100% bomull som heter Mesh short cardigan. Den hade premiär i denna vårkollektion och kom i färgerna dark powder, love, rouge, grey och chalk. Jag fick dock tag i en i dark pink (som alltså inte fanns som en av färgerna bland kollektionsbilderna), ibland så kommer vissa stilar i någon extra färg och denna finns alltså även i dark pink!


En enkel kofta med enkla detaljer och egentligen är det dessa enkla koftor från Odd Molly som jag älskar mest och använder mest!

Denna kofta var också en utav dom första plaggen som jag ville ha från vårkollektionen men det dröjde ända till rean tills jag köpte den och det blev inte heller i den färgen jag hade tänkt från början. Men jag är jättenöjd med min i dark pink och tycker att den är praktisk och färgklicken gör att man kan ha väldigt enkla linnen/tröjor under.

Jag skulle säga att Mesh short cardigan är normal i storleken. Kanske något liten och tajt, men det är så den ska vara. Ärmarna känns något för korta. Jag tycker att den är snygg både knäppt och oknäppt. Mesh short cardigan hade orginalpriset 1399 kr.

Jag skulle gärna vilja ha en till och då gärna en i grått (vilket var färgen som jag ursprungligen ville ha) som skulle passa till lite mer färgglada plagg.


 


Sista bilden är lånad från Lavastore

Har du en Mesh short cardigan? Eller kanske flera? Hur tycker du att den är i storleken?

#1 - Viola

Håller med om att det är jättebra koftor, men jag dummade mig lite när jag beställlde dem.



Jag köpte både i grey och rouge i strl 2 för att få plats med tröja under, men tycker att de är lite för stora för mig så jag har faktiskt lagt ut den röda på tradera.

Den gråa får följa efter också om inte en av mina bloggvänner som var intresserad vill ha den. Ingen idé att ha plagg som sitter fel liksom.



Men jag kan tycka att storleken är normal till något stor faktiskt....



Men nästa år ska jag slå till på strl 1 istället. Det har jag på long mesh cardigan och jag skulle ha tagit de på short mesh cardigan också. Men det är lätt att vara efterklok när säsongen nästan är över ;)



kramar från Viola

#2 - Sanna

Kul att du tog upp det just idag - inledde nämligen veckan med min Mesh Short Cardigan. Den är dock i blått så du får lägga till ytterligare en färg till din lista. :-)



Håller med Viola om att den är något stor i storleken.

#3 - Cicci

Jag letar efter ljus och lykta efter just en short mesh i dark pink och hittar inte den någonstans att köpa. Var köpte du din?

#4 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - nybliven 2-barnsmamma!! ♥ ♥ ♥

Cicci Jag köpte min hos ETC på Hornsgatan, men även Lavastore har den i dark pink (se länken i inlägget).

#5 - Cicci

Hej och tack för svar! Kollat med alla ETC och det fanns bara en 0:a kvar, ville haft en 2:a eller 3:a. Lavastore har inte rea tyvärr ;( men den finns.

Vilken storlek har du på din mesh?

#6 - Jolanta

Jättefin kofta! Jag har den själv i Dark Blue. Passar till allt, och väldigt praktiskt att ha just denna varma sommar. Håller med andra tjejerna att den är normal till stor i storlek och töjer sig dessutom.

#7 - Nena

En absolut toppfavorit från vårens kollektion. Tycker också den är rymlig. Tog den mindre av de storlekar jag brukar ha. Gillar denna så mycket att det blev tre - blue, dark pink och chalk. En toppentröja helt enkelt!