bambi

Barnkläder - senaste trenden för vuxna?


Först var det bodies som alla vuxna också skulle ha... nu är det sparkdräkter! Jag vet inte om det är Kissie som har startat denna trend för första gången jag hörde talas om detta så hade Kissie bloggat om det, men imorse så pratade även Josefin Crafoord på Vakna med the Voice! om att hon bara MÅSTE ha en sparkdräkt. Oh no!

Jag kan knappt tro att det är sant! Vill man betala dyra pengar (ca 1500 kr) för en mysdräkt som man knappt vågar gå ut i, som är bökig varje gång man ska gå och kissa och som är extremt osmickrande för figuren?

Vad tror ni är nästa trend för vuxna? Hjälmmössor? Galonbyxor så fort det regnar? Vanthållare?



Bilder lånade från OnePiece

#1 - Jenny i Dalby(mamma till tre)

Hahahaha, nä verkligen inget plagg i min (eller någon småbarnsförälders?) smak....

#2 - Martina

Haha, det är inget plagg för mig heller, som är 22 år och utan barn.. Fattar inte grejen med den!

#3 - Linda Andersson

Å fy,... en gång för längesen hade jag en gräsligt ful pyjamas... det var som en sådan där sparkdräkt... Så gräsligt ful var den, även om den var skön när det var kallt. Kunde klassas som erotikdödare, och var hemskt jobbig att ha om man skulle gå på toa...

Hur som helst så fick du tillbaka awardet om Beautiful blogger...kunde inte låta bli :-).

#4 - Julia

Tycker de verkar sjuuukt sköna!! men jag förstår vad du menar. Kanske inte det mest praktiska...

men så bor jag ju i as-kalla norrland och då kan en heldräkt verka lockande. Å vanthållare vore sjukt praktiskt när man är en slarvmajja som alltid glömmer vantarna och får frysa. Såga mig inte nu :)

#5 - Apan satt i granen

Jag skulle gärna ha en sparkdräkt. De verkar supersköna. Jag har en typ av sparkdräkt fat utan långa ärmar, den är så himla skön att mysa runt i. Love it!

#6 - Amelie

De där har varit inne länge i Norge men jag kommer inte ihåg vad det är de kallas för där...

#7 - Malin

Alltså... Teknologoverall är ju det bästa plagget, inte helt olikt en sparkdräkt ;) Så jag kan förstå dem till viss del ;) Fast nä - jag skulle aldrig ta på mig en sådan där sparkdräkt.

#8 - KisseGirl

Ha ha jag tycker de ser störtsköna ut ;)

#9 - Marie-Louise

Inte precis min smak men dom ser väldigt sköna ut. Kanske att jag skulle kunna tänka mig att glida runt i en hemma under vintern, men nej inte till det priset.

#10 - Anonym

de är typ det bekvämaste som finns och hur kan det vara dåligt att folk vågar klä sig bekvämt och mysigt ute i vårat utseendefixerade samhälle?