bambi

Bodies i större storlekar

Jag gillar att använda bodies till Zack och ju äldre han blir desto svårare blir det att hitta bodies. Ejkej undrade lite om detta, så därför blir det ett litet inlägg om det.

Jag föredrar bodies eftersom det känns mer lekvänligt (inga magar som tittar fram när man rullar runt på golvet) och nu är det extra bra när Zack har värsta navelfixeringen (hans navel blir helt röd så fort han har en tröja på sig istället för body). Även om det är lite bökigare för oss vid blöjbyten så känns det som ett bekvämare och lekvänligare plagg än tröjor.

Zack har just nu storlek 86/92 på kläderna, han är ju snart 2 år så då blir nog snart till att byta till nästa storlek. Han har massor med bodies i denna storlek, här är några av dom (många låg i tvätten):



Från vänster till höger: Me & I (har massor med bodies i storleken 86/92), Rock the Dog (strl 18-24 mån), Plastisock (strl 86/92), Ej Sikke Lej (strl 92, ett traderafynd!) och Dunnis (strl 86/92).

 

Sen så har Zack även bodies i denna storlek från Molo, Simply Colors, Katvig, mfl. Så upp till 2 år så är det inga problem att hitta bodies  :)



Värre är det i nästa storlek (storlek 98 alltså), där har jag bara hittat dessa två bodies från Småfolk. Dom finns att köpa hos Babyshop.

#1 - Milo

Jag tycker också att body är det bästa, men min tjej som har stl 86 har slutat med blöja om dagarna och nu är body absolut inte praktiskt mer!

#2 - Caroline

Jag håller med om att body är det bästa när de är små. Men som du skriver att bodys är svårare att hitta i större stl än 86/92 är ju just för att barn oftast slutar med blöja i den åldern.



Storleken större 98/104 är ju barnen nästan 3 år och dom flesta är blöjfria. Så konstigt tycker jag det inte är!



#3 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - nybliven 2-barnsmamma!! ♥ ♥ ♥

Jo, jag vet att många barn slutar med blöja i 2-3 års åldern. Det blir nog till nästa sommar för Zack och då är förstås tröjor bättre!

#4 - Therese - Eira Min Ögonsten

Plastisock är ju verkligen jättebra för deras storlekar är stora och bra :)

#5 - Soffy

Jag gillar också bodys men nu sitter Skruttan mkt på pottan och då är det krångligt. Tycker att många t-shirts är så korta och då blir det den där glipan, så här års gör det ju inget men det blir ju annorlunda till höst/vinter.

#6 - Carina

Du vet väl om att du måste skriva annonslänk eller liknande, när du länkar till ställen där du tjänar provision m.m. som länken till Babyshop här ovan.



Annars är det dold reklam... En jag känner blev varnad för det samma som du gör.

#7 - Malla

Så länge barnen har blöja är även body praktisk eftersom det finns de som gärna stoppar ner handen i blöjan i tid o otid...oavsett vad som finns där i! ;-)

#8 - Anonym

Hej! ville bara tipsa om lillamyran.se deras bodies från pippi går upp till 104 och de är jättefina och färgglada! :)

#9 - Solblomma

Laredoute har bodys upp till 104 tror jag det ör..

#10 - Anna

Hej. Jag är på språng efter body sedan min dotter föddes. Nu har hon 98 och jag hittat bara en kortärmade från småfolk på please the mum. Pippi körde jag förut men de krymper efter tvätt och färgerna bleknar. Vi är beroende av body så jag skrev till PoP och önskade st 98. Deras 92 är ganska stora så det använder vi nu med. .-)