bambi

Dagens outfit


Eftersom det är officiellt höst så inviger jag min mysiga Alpaca mix long cardigan i Dark Blue (från vårkollektionen) tillsammans med A-One silk camisole, jeansleggings och halsband från Pilgrim.

Mitt hår (som jag knappt har något kvar utav) har blivit så långt så det får bli uppsatt idag (och klippning snart). Ni ser även hur mitt ärr på halsen ser ut nu. Jag har ingen sårtejp på även fast jag egentligen ska (man ska ha det för att ärret ska bli så fint som möjligt och inte missfärgas av solen, men vilken sol?).


Jag älskar kombinationen stora stickade koftor med tunn silkestunika/klänning. Mysigt så här på hösten och skönt och bekvämt.

Jag har två stycken av dessa mönstrade silkes-underklänningar från Odd Molly, från två olika kollektioner och har bokat in en från denna kollektion också. Denna vinterkollektion så finns A-One silk camisole i dessa färger och kommer att kosta 975 kr:


Jag har bokat en i färgen lite viktoria, som är den guldfärgade klänningen som jag tror kommer att passa fint tillsammans med min Long cardigan (som jag har idag).
#1 - Carina

Solen lyser ju alltid mer eller mindre, du borde ha tejpen på. Bara ett litet råd från mig!



Cardigan ser riktigt mysig och skön ut :)



Klänningarna ser fina ut, men lite väl mycket åt underklännings hållet... kanske bara ser ut så på bild, och inte i verkligheten ;)

#2 - Emma

Jag har ett ärr på min handled efter en op för 6 år sen. Jag hade tejp på varje dag under sommaren när solen lyste som mest, men vid den här tiden på året (när det är så molnigt som idag) behövs det inte. Gäller bara att vara noga de dagar solen är framme så får du ett fin fint ärr sen! Mitt synns idag men det är inget man tänker på, många ser det inte om jag inte säger nått.