bambi

Den svåra ekvationen

Idag kom en vän förbi som jag inte har träffat på ett tag (sen jag fyllde år i mars). Vi har alltid så trevligt och tycker alltid att vi ska träffas oftare. Jag tycker att det alltid är så, med alla vänner nu för tiden. Man vill gärna träffas men det blir att man hinner att träffas 2-3 gånger per år (förutom dom få vänner som bor riktigt nära).

Jag tror att det är den svåra ekvationen att man själv har barn och vännen har barn och så ska allt passa in. Något av barnen är sjuka, man håller på och renoverar eller så har man helt enkelt för mycket med jobb/dagis/middag för att hinna med att träffas annars. Tur att det finns telefoner och facebook... ;)

#1 - Linda Råberg

Vad roligt det var att äntligen träffas! Ja, man vill mer än man hinner med. Man får hoppas att det ibland räknas att man tänker på varandra;-) Håller man bara kontakten någorsålunda under småbarnsåren så tror jag att det när det lättar (=de blir äldre) att man kommer ses oftare.

Kram på er!

#2 - Mirva ♥

Hej Bambi!



Skulle bara skriva om att vi har haft MOLO i alla år och jag har återigen köpt både Molo-overaller och jackor & byxor (m. matchande Molo-mössor). Vi är toppennöjda !!!



KRAM Mirva