bambi

Favorit mysbyxorna
Dessa mysbyxor från Lundmyr of Sweden har Leah ärvt av Zack. Dom är välanvända men är fortfarande i fint skick. Jag tycker att Lundmyr of Sweden har himla bra kvalité och gör himla snygga och sköna kläder (som är unisex). Det är nog mitt favoritbarnklädesmärke.

Dessa byxor är så himla bra eftersom dom har en stor mudd i midjan och nertill vid fötterna som man kan vika ner när byxorna är lite för stora och sen vika upp när byxorna börja bli korta, så man kan använda dom hur länge som helst.

Lundmyr brukar vara lite stora i storlekarna, så byxorna som Leah har är det storlek 60 på (hon har storlek 68 - 74 just nu).

Gillar ni Lundmyr of Sweden?


P.S. Just dessa mysbyxor finns bland annat hos Babyshop för bara 179 kr!
#1 - Sara - Mamma till Max snart 2 år

vi har inga kläder från lundmyr. men jag gillar att det är mudd nertill. brukar nästan bara köpa mysbyxor där det är det för det är så mycket bättre och lättare att dra strumporna över när det ska vara galonisar eller overall!

#2 - Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥

Jag älskar också Lundmyrs kläder. Och det mycket för muddarna, för smarta kläder är kläder som är sydd så att barnet kan ha dom länge :)

#3 - Johanna

Underbara :-)



Har även hittat jeans på H&M och POP som har mudd upptill och nedtill. Mycket praktiskt!!!

#4 - Lena -Chokladmamman

Jag gillar utseendet på Lundmyrs kläder men tycker inte kvaliten är något vidare. Tyget har hållit bra utan att se tvättat ut men på nästan alla plagg där det funnits tryckknappar har minst en lossnat. Och då har vi inte varit mer hårdhänta med dessa plagg än på andra märken.

#5 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Lena Jaså?? Det har faktiskt aldrig hänt oss!

#6 - Caroline

Leah är så söt! Ser ut som en liten vuxen :)