bambi

Fjärilshuset


Idag var vi till Fjärilshuset som ligger i Hagaparken här i Stockholm. Ett utmärkt ställe att tillbringa en regnig dag på.

Tyvärr blev vi lite besvikna på att det var så litet och så få fjärilar. Vi kanske såg 15-20 fjärilar... inte riktigt vad jag kallar ett "fjärilshus". Inträdet var 90 kronor per vuxen vilket också är lite saftigt med tanke på hur lite fjärilar och fåglar man fick se. Men tydligen så var en stor avdelning avstängd, men då kanske dom borde reducera priset?


Zack hade roligt också. Det var lite roligt med fiskar och fåglarna. Fjärilarna såg han knappt, tyvärr och han brukar gilla fjärilar annars. Roligast var gångbroarna som fanns där och gruset på marken. Haha... lite dyrt att betala 180 kronor för att han ska leka med lite grus och springa över gångbroar  :)


Men det var en trevlig dag och jag tror att Fjärilshuset är ett roligt ställe när hela är öppet.

P.S. Lite roligt var det när en okänd flicka sprang fram till Zack och kramade om honom. Han blev nästan lite rädd och ser helt frågande ut... typ.. vad ska jag göra?

#1 - Josefine, Blåeld

Nu har ju jag en bit till Stockholm, men jag har länge varit sugen på ett besök just på Fjärlishuset. Håller med om att 90 kronor/person känns lite väl mycket!



kram, hoppas att det är bra med dig (såväl fysiskt som psykiskt!)

#2 - bitterfittan

amen så söta (:

#3 - Charlotte

Zack är redan poppis hos flickorna..

:-)