bambi

God morgon!
Igår eftermiddag tog jag min extra dos av Levaxin. Och vilken skillnad det blev! Jag känner mig piggare och fram för allt klarare i huvudet. Det känns som om någon har dragit av mig en filt som jag har gått runt med över huvudet. Jag hoppas att jag fortsätter att må så här, även när jag tar hela dosen på morgonen (för igår blev det ju uppdelat och det kan ju göra skillnad det också).

Tyvärr så är det inte alla som mår bra denna morgon. Zack har spytt tre gånger redan, stackarn. Han verkar tycka att det är riktigt jobbigt att spy också, han gråter samtidigt. Det är jobbigt att se honom må så här.

Tråkigt är det också då vi hade en massa roligt inplanerat under helgen. Men vi får ta igen det någon annan helg...

Hoppas att ni alla får en underbar lördag! :)
#1 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Skönt att du blev piggare. Bra at du stod på dej mot dokton å litade på dina känslor i din kropp.



Skit också att Zack spyr, stackarn.... Hoppas att det går över snabbt.

#2 - Jenny i Dalby(mamma till tre)

Så skönt om det var det som behövdes! Men går det så snabbt att märka förändringen? Trodde att det tog lång tid att ställa in Levaxindos?



Stackars Zack, hoppas att han kryar på sig snabbt! Jag förstår verkligen att han lir ledsen när han kräks, det är bland det värsta som finns! :(

#3 - Carina

Vad skönt att det hjälpte :)



Hoppas att din son kryar på sig snart!

#4 - Erika(jyringen)

tack=),önskar dig en underbar lördag oxå

#5 - Ulrika

Den doktorn du pratade med kan nog inte vara så kunnig när det gäller att ställa in Lewaxindoser!! Äter själv Lewaxin sen 9 år tillbaka då jag fick fel på ämnesomsättningen under graviditeten!! Har undan för undan fått höja dosen relaterat efter hur jag mår!! Dosen ska alltid ställas in invividuellt utifrån hur DU mår och upplever situationen!! Är du tröttare än normalt så borde läkaren lyssna på det och låta dig pröva högre doser!! Jag ligger alltid väldigt pressat i mina värden, då mår jag bäst! Känner mig pigg och framförallt mer alert i hjärnan vilket absolut behövs i mitt yrke!! Nu är jag är gravid så har jag fått höja dosen, i samråd med min läkare, och ligger bra i mina värden, dock inte lika pressat!! Lycka till med inställandet av dosen!

/Ulrika