bambi

Gratis poster
Som jag skrev om tidigare så tänkte jag nog ta och förstora några bilder och rama in och göra min egna tavlor. Så jag blev jätteglad när jag såg att man just nu får göra en poster helt gratis hos PhotoBox (man betalar endast för frakten)!


Jag brukar framkalla mina bilder hos PhotoBox. Jag är nämligen en sån där jobbig förälder som framkallar flera kopior av en massa bilder på mina barn och skickar iväg till alla släktingar... typ 2-3 gånger om året dimper det ner en hög  ;). Jag funderar på att bli ännu jobbigare och göra såna där fula fotomuggar med mina barn på och ge bort i julklapp och så... haha  ;)
#1 - Linda Andersson

En ännu större klassiker är väl när alla beställer almenackor med foton på sina barn och skickar till alla släktingar? Visserligen är de ju fina, men jag tyckte inte att det var så kul med en almenacka på syrrans ungar, när jag har egna att titta på :D.

#2 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Jag hittar inte något om gratis poster?

#3 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - nybliven 2-barnsmamma!! ♥ ♥ ♥

Nina Va? Det är ju det första som kommer upp när man klickar på länken?

#4 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Nej det står: "Oops! Sidan du söker finns inte...

Sidan du söker finns inte, har flyttats eller tagits bort."

#5 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Kan det vara för att du är inloggad med ditt användarnamn? Fungerar det för andra tro? Finns det någon rabattkod jag ska skriva in. Har beställning klar och redo att skicka iväg...

#6 - Anonym

Nu funkade det. Felet var at JAG var inloggad. Tack för din hjälp!