bambi

Hösten är här


Sommaren är slut. Det är ju bara att konstatera. Det blir ingen mer sommar i år. Vad hade vi 3-4 veckors sommar i år? Men det gör inget, jag tycker om hösten! Det innebär mysiga stickade koftor, tända ljus och stora muggar med varmt te  :)

Tycker ni om hösten?
#1 - Emma

Hösten är okej... Men inte vintern !!!

#2 - Hanna E

Jag tycker nog att vi har haft sommar i princip hela tiden, med undantag av några riktigt regniga dagar då och då. Men annars - jag har inte haft jacka på mig alls på hela sommaren! :)

#3 - Jenny i Dalby(mamma till tre)

Jag tycker nog också att det har varit en lång och fantastisk sommar i år måste jag säga. Från midsommar och framåt har det ju varit kanon för det mesta, även om det regnat enorma mängder här nere i SKåne senaste veckan. Men igår eftermiddag var det sol och 22 grader, just nu också soligt och skönt, så nog är det lite sommar fortfarande, även om det är lite högre luft.



Hösten är fantastisk när det är fint väder, skogen är underbar fram till slutet av oktober ungefär, sen är det så fruktansvärt grått och trist, allt mellan november och mars (om vi inte får en så snöig vinter som den förra, men det är rätt ovanligt här nere). Jag kan inte påstå att jag ser fram emot hösten, är en riktig vår- och sommarmänniska. Men så är två av mina barn födda i oktober, så den månaden måste jag ju bara älska! :-)

#4 - Maria

Tycker också att det varit en väldigt somrig och lång sommar även om den som alltid går fort. Sthlm har ju haft extrem torka och lite regn och väldigt många soldagar och värme över det normala.

#5 - Mia

Jag gillar verkligen inte höst och vinter. Är helt klart en vår- och sommarmänniska. Mörker, regn, kyla. Usch. Men vi har haft en fantastisk och, i mitt tycke, lång sommar med solsken och ljus. Det lever jag länge på :)

#6 - Frida

Jag gillar hösten och vintern! Blir sur, grinig och irriterad av värmen :(

#7 - JennyN

Åh jag ÄLSKAR hösten! Är ingen sommarmänniska alls! Ser fram emot att få tända lite ljus, ha fönsterlamporna tända på kvällen, vira in sig i en skön filt och bara sitta och mysa!