bambi

Pojkar och flickors villkor





Tänkvärda ord från Tekniska museet.

#1 - LADY DAHMER

åh det här kanske jag lånar av dig! om jag får

#2 - Jenny i Dalby(mamma till tre)

Intressant! Men undrar var de har fått siffrorna ifrån? Såna enorma mängder dockor och hushållsredskap till exempel, och det är ändå bara ett medeltal.... Vi måste ligga en bra bit under här hemma iallafall om inte legobitar faller in under någon av deras kategorier...:)

#3 - Sandra

Jag vill att min dotter ska växa upp till en person, inte en pojke eller flicka. Jag kan erkänna att jag klär henne mestadels i rött eller rosa, men jag är supernoga med leksakerna. Hon har allt, bilar, dockor, kramdjur, klossar, lego. Hon älskar bilar så fort hon ser en ute så tittar hon helt fascinerat.

Jag personligen tycker inte att detta med kl'derna spelar så stor roll, men har full respekt för ditt synsätt och tycker att alla föräldrar får ju göra som de vill. Men som sagt, med leksakerna tycker jag det är viktigt. Och att hon ser att jag och hennes pappa delar på det mesta. Nu gör jag mest som fortfarande är hemma med henne, men å andra sidan så kommer hennes pappa göra mest om en månad när han kommer vara föräldraledig. Sedan blir det till att dela på hemarbete när vi båda kommer att jobba.

Kram

#4 - Cilla

Skrämmande siffror!

Är också nyfiken på var de har fått dem från... och hur mycket leksaker dagens barn har egentligen!