bambi

Smartaste filten
Filtar är en nödvändighet när man har småbarn. Dom är enkla att lägga på när barnet är lite fruset och enkelt att ta av om barnet blir lite för varmt. Men också för barnet att ligga på och att använda när man ammar, mm mm. Denna filt var ju sååå smart tycker jag!


Det är en filt som man sveper om bebisen och går lätt att anpassa till babyskyddet, barnvagnen, mm. Sen så blir den även en bärsele, så då behöver man alltså aldrig lyfta ur bebisen ur bärselen när man ska stoppa in den i babyskyddet eller vad det nu är. Slipper väcka bebisen och slipper låta den frysa. Super smart!

Filten har en massa massa smarta lösningar. Den heter Shelter och finns hos Babyshop.
#1 - Julia Cromvik

Hej Bambi! Tycker att du har en trevlig blogg och bra synpunkter kring genus och barnkläder. Vore intressant att läsa vad du tycker kring jämställdhet och föräldrapenning. Vad tycker du om förslaget att individualisera föräldradagarna så att mamman och pappan får lika stor del? Hur kommer du och din sambo att dela upp era dagar?

#2 - Josefine, Blåeld

Filten verkar jättebra, en sådan skulle man haft då Ludvig var mindre!



Har en fråga till dig som jag vore tacksam om du ville besvara: såg i ett inlägg nedan att du har en Wool mix long cardigan - är den väldigt stickig? Hade tänkt beställa en men läste sedan att den t.o.m. sticks genom tröjor man har under! Tyvärr finns den inte att känna på "live" här på landet! : )



Kram, ha en skön helg!

#3 - sophie

Hej! Först vill jag bara säga att jag gillar din blogg, super mysig :)



Filten verkar ju skit bra!



Vi skulle ju kunna följa varandra via bloglovin om du vill? :)