bambi

Till min dotter


Vem är du där med dina fina blåa ögon? Jag som trodde att du skulle få bruna ögon som din bror, din pappa och mig... men nej, du har dina fina blåa ögon.

Kommer vi ha bra kontakt när du växer upp? Kommer du anförtro mig dina hemlisar? Kommer du att se upp till mig? Kommer du tycka om mig lika mycket som du gör nu?

Tänk att du tycker om din napp så mycket. Jag som trodde att du skulle bli som din bror och inte alls behöva napp. Tänk så glad du är och att du alltid ska gapa stort när du ler. Tänk så kramig och gosig du är. Jag hoppas att du alltid kommer att vara sån.

Tänk så mycket kärlek jag kan känna till dig också. Det fanns plats för även dig i mitt hjärta och efter bara 4 månader så kan jag inte få nog av dig. Att titta på dig, att pussa på dina goa runda kinder och att kittla dig på halsen.

Jag älskar dig Leah.
#1 - En annan Anna

Åh en sådan underbar text :D

Även jag ser upp till dig för att du skriver så fint och bra.

Jag har själv inga barn en men jag hoppas på att bli en lika bra mamma som du är.

Jag hoppas att allt är bra med dig i småbarnstiden och jag önskar er all lycka ♥

#2 - Dr Molly

Visst är det fantastiskt att man har så mycket kärlek till tvåan när man redan är så full av kärlek till ettan! Så underbart! KRAM

#3 - Malena

Åh så fint skrivit!! Längtar tills man själv skaffar barn och får uppleva den kärleken.

#4 - Lina

Kärleken till ett barn kan inte jämföras med någonting annat. Jag känner så väl igen men när jag fick min andra dotter. Nu har jag två mycket olika och unika döttrar och älskar dem båda lika mycket. Härligt!!



KRAM

#5 - Evelina

Åh, jag blev tårögd och ryste av att läsa! SÅ vackert skrivet. Det är verkligen helt makalöst hur mycket man kan älska någon annan.



Kram!

#6 - Evelina

Nu gör du mig ju rörd och tårögd på kvällskvisten! Vackert skriver till Leah :)

#7 - Sarah

Åh vilken fin kärleksförklaring!



Roligt att du skriver ett sånt inlägg, både jag och sambon har börjat fundera mer och mer på en andra knodd. Jag som bara för ett tag sen tyckte det räckte med våran son som är 19 månader nu. Men ibland tänker jag att det vore fint med en liten till. Våran plutt skulle bli storebror på kuppen :) Och att ha syskon är ovärderligt och inte alla förunnat.



Kram!

#8 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

SÅ. JÄDRA. FINT.

Jag trir absolut på att man kan ha bra relation mor-dotter. Ger man sig den på det så ska det gå!

#9 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Förresten har jag två resor inbokade till Sthlm i september. Jag hoppas att jag får en stund över och att jag kanske har turen att få träffa dej, Apan och LD över en fika. Det skulle vara så spännand och roligt att få träffas i verkligheten.

#10 - Linda Andersson

Åååh så vackert skrivet, blir ju alldeles tårögd... Men hon är ju för söt till Leah.