bambi

Zack har seperationsångest

Det började för några dagar sen när jag skulle gå hemifrån. Zack grät och var jätteledsen och öppnade ytterdörren själv och kom springandes efter mig gråtandes. Vi trodde då att han var extra mammig och att det var att jag lämnade honom som var jobbigt...

Men sen märkte vi att samma sak hände när sambon gick hemifrån. Senst idag när han bara skulle iväg och handla så satt jag och ammade när sambon gick och då fick jag lägga ner Leah för att ta upp en hysterisk Zack.

Det verkar vara någon slags utvecklingsfas, men det oroar mig en hel del eftersom Zack ska börja på dagis igen på måndag efter 5 veckors uppehåll. Hur ska detta gå när han har denna stora seperationsångesten??
#1 - Sofie

Mina fd au pair barn var likadana när dom var i 2 års åldern....Värsta skriken så fort någon gick, dock gick det över efter ett tag som tur var :-)

#2 - Linda Andersson

Väldigt vanligt... Theo, min yngsta som blir 3 till hösten hade samma typ av separationsångest... Och hela våren nu så var det jättebesvärligt att lämna honom på dagis för han var så ledsen... Man får försöka ta sig igenom det.. men det är lättare sagt än gjort!