bambi

Brio, brio, brio
När jag kommer och hämtar Zack på dagis så hittar jag honom 9 gånger av 10 inne i rummet med träjärnvägen. Han sitter där och bygger ihop järnvägen och leker med tågen. Så jag föreslog att vi skulle köpa ett set till honom i julklapp. Sambon är av den tanken att Zack kan väl leka med tågen på dagis bara, om han får det här hemma också så tröttnar han snart. Det blir inte lika speciellt och roligt på dagis längre.



Så vi var lite oense om den frågan.... men så såg jag att Allt för föräldrar hade halva priset på ett järnvägsset från Brio i sin webshop. 199 kronor istället för 429 kronor och då höll sambon med om att det kanske var en bra julklapp ändå... så nu har vi klickat hem en sån!

Ännu billigare blir den med rabattkoden Bambi då får ni alla 10% rabatt (gäller hela sortimentet!) fram till nyår! Jippee!


För ett tag sen när jag var på barnmodevisningen så var Brio där och visade på sin vårkollektion. Bland annat så kommer dom med en ny barnvagn i kunglig tappning. Brio är hovleverantör och hoppas lite på att det snart blir smått i kungafamiljen igen. Så dom har designat Happy Heritage som har ett hjärtmönstrat foder som efterliknar den som kronprinsessan Viktoria hade i sin egenbarnvagn i slutet av 70-talet!



Vagnen kommer att kosta 7395 kr (för stiggvagn + liggdel) och kommer i färgerna svart/röd, brun/beige och mossgrön/lime.
#1 - Anonym

Våra killar leker med tåg på dagis och hemma, inga problem. På dagis leker de ju med kompisarna och hemma med oss så det blir ju ändå varition i leken. Sen tittar de på Thomas tåget på Dv en stund och sen går de på rummet och upprepar det som Tjomas och hans vänner gjort på filmen :)

Sist vi byggde dera bana fyllde den hela rummet (ps vi handlar det mesta på Brios outlet i Osby)

#2 - Tess

Brio järnvägar var min favoritleksak en lång period när jag var liten :-) Tyckte om att bygga både hemma och på förskolan (förskolan man går i vid 6 års ålder).